کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-02-04 ساعت 08:49)behdadK نوشته:  البته توجه دارید که بلیط تا بندرعباس رفت و برگشتش میشه حدود500 تومن و با آژانس تا اسکله و هزینه از اسکله تا قشم و بعدش فکر کنم بلیط در نهایت پای شما کمتر از 1200 نمی افته. حالا چمدون از این ور به اون ور کشیدن هم روش حساب کنید. البته هستند افرادی که کلا این تریپ مسافرت رو دوست دارند صرفنظر از هزینه اش. فقط یادتون باشه الان هم ما راحت بلیط بندر عباس رو گیر نمیاریم چه برسه به ایام عید. پس اگر این برنامه رو دارید از همین الان برای بلیط اقدام کنید.
خداییش گفتم اگر کسی میخواد بگرده میتونه این کار روبکنه
من اگر میخواستم برم با ماشین خودم میرفتم قبل از بندر هم تو بندر پل ماشینم رو میذاشتم تو لندی گراف میبردم قشم کلی هم میگشتم ، نهایتا 200 ، 300 تومان هم پول بنزین 3 نفرمان میشد
البته قطار فوق العاده لوکسی هم تهران - بندر داره که رفت و برگشتش 175 تومان میشه ، قطار معمولی ارزانتری هم هست
کلا من اگر وقتش رو داشتم سختی راه به گردش و زیبایی های مسیر و قشم می ارزید و حتما این کار رو میکردم به خصوص که نوروزه و دیدنی بسیار
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: behdadK ، rbrb-2015 ، A_A ، r.bazargan

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Aghaman - 2015-02-04 ساعت 20:19

کاربران در حال بازدید این موضوع: