2015-02-09 ساعت 12:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-09 ساعت 13:41 توسط peymanpakd.)
سلام دوستان
همسر و فرزند من بعد 3 ماه که گرین کارتشون و گرفتن و برای من فرم I130 پر کردن با پاس سفید برگشتن؛ البته هنوز پاس سفید براشون صادر نشده و در واقع بعد از انگشت نگاری برگشتند.
حالا دو تا سوال حیاتی دارم که اگه دوستایی که اطلاع دارن بگن ممنون میشم
1 اینکه بعد از اقدام برای من اون ایمیل معروف اومد که نوشته بود مدارک شما به دست ما رسید و به uscis کالیفرنیا فرستاده شد و توش 1 رسید نامبر بود واسه پیگیری از سایت uscis؛ اما تو همین نامه گفته که نامه پستی به همین مفهوم و منظور طی 7 الی 10 روز به دستمون میرسه که نرسید؛البته مثل این که اون نامه هم شامل همین کدی میشه که با ایمیل برامون فرستادن و جهت پیگیری از سایت uscis ؛ و عده از دوستا گفتن نیومدن نامه مهم نیست.
و2 اینکه همسرم بعد از انگشت نگاری برگشت مشکلی برای پاس سفید ایجاد نمیشه؟
3 هم اضافه شد و اون اینکه این دکتر کاملی فلان فلان شده همش میگه اگه شخصی با گرین کارت واسه همسرش اقدام کنه 5 سال زمان میبره ؛ آیا واقعا 5 ساله؟
خداییش جواب بدین و خانواده ای رو از نگرانی در بیارید
بازم ممنون
دایی پیمان 2014یی
همسر و فرزند من بعد 3 ماه که گرین کارتشون و گرفتن و برای من فرم I130 پر کردن با پاس سفید برگشتن؛ البته هنوز پاس سفید براشون صادر نشده و در واقع بعد از انگشت نگاری برگشتند.
حالا دو تا سوال حیاتی دارم که اگه دوستایی که اطلاع دارن بگن ممنون میشم
1 اینکه بعد از اقدام برای من اون ایمیل معروف اومد که نوشته بود مدارک شما به دست ما رسید و به uscis کالیفرنیا فرستاده شد و توش 1 رسید نامبر بود واسه پیگیری از سایت uscis؛ اما تو همین نامه گفته که نامه پستی به همین مفهوم و منظور طی 7 الی 10 روز به دستمون میرسه که نرسید؛البته مثل این که اون نامه هم شامل همین کدی میشه که با ایمیل برامون فرستادن و جهت پیگیری از سایت uscis ؛ و عده از دوستا گفتن نیومدن نامه مهم نیست.
و2 اینکه همسرم بعد از انگشت نگاری برگشت مشکلی برای پاس سفید ایجاد نمیشه؟
3 هم اضافه شد و اون اینکه این دکتر کاملی فلان فلان شده همش میگه اگه شخصی با گرین کارت واسه همسرش اقدام کنه 5 سال زمان میبره ؛ آیا واقعا 5 ساله؟
خداییش جواب بدین و خانواده ای رو از نگرانی در بیارید
بازم ممنون
دایی پیمان 2014یی
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15