(2015-02-12 ساعت 12:40)behdadK نوشته:خانم لاله با این پاسخ بهداد جان باید بگم یک قدم به سفرنامه ی ابوظبی نزدیک شدین(2015-02-12 ساعت 11:46)ajab1 نوشته:(2015-02-12 ساعت 11:23)shahin2737 نوشته: ajab1 عزیز . پیشنهاد من ابوظبی هست که هم ترانسفر و دلشوره هاش رو نداره و هم به جای هزینه ترانسفر پولشو میدی فراری ورلد میری.شاهین جان یه دونه ای داداش گلم، راستش همین موضوع تفریحش یکم برام مسئله شده، چون من مصاحبه ام خورده روز اول هفته و باید از هفته قبلش برم و طول سفرم زیاد شده و یکم بحث تفریحش برام مهم شده و هزینه های رفت آمد در شهر که ابوظبی جالب نیست.
ابوظبی تا جایی که میدونم سیستم حمل و نقل اتوبوسی خیلی خوبی داره. هزینه حمل و نقل شما و راحتی شما کمتر از دبی نخواهد بود. تفریح هم یاس و فراری ورلد 2 روز شما رو کامل پر میکنه و هر کدوم 200 و خورده ای درهم هست از همه هم شنیدیم که فانش از تفریحات مشابه دبی بیشتر هست. . فقط داستان کنار دریا و مال ها به این کیفیت دبی نخواهد بود که خوب دومیش فدای سرتون
پ.ن: خیلی کار خوبی میکنید تاپیک رو شلوغ میکنید. بنده نه تنها اعتراضی به جلو رفتن صفحات تاپیک ندارم بلکه شما و دوستان رو هم تشویق میکنم. تنها توصیه ام به همه اینه که سئوالات تکراری پرسیده نشه که دارید رعایت میکنیدوگرنه کدوم فرومه که دوست نداشته باشه اطلاعات ارزشمند کاربرهاش رو به اشتراک بگذاره.

کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1
،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

همه چی آرومه ...
با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد