2015-02-14 ساعت 08:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-14 ساعت 08:06 توسط love story.)
(2015-02-12 ساعت 22:29)QTM نوشته: سلام من از ویزاری لاتاری شدم میخام این ویزا رو امتحان کنم ولی چندتا سوال دارم پاسخ بدید ممنون میشم؟
۱.اگر من بخام با یک سیتی زن آمریکای دز خاک آمریکا ازدواج کنم چجوریه آیا باید بیارمش ایران یعنی یکی از سفارت های آمریکا تو ابوظبی یا ترکیه یا اینکه ن تو خود آمریکا این کار انجام میشه بدون نیاز به اینا ؟
۲.چقدر طول میکشه که بعد ازدواج بتونم کار خونه ماشین حساب بانکی بگیریم؟یعنی باید دوسال صبر کنم یا اینکه ن زدوتر؟
۳.اگه بخام بعد از گرفتن گرین کارت بعد از ازدواج طلاق بدم گرین کارتم باطل میشه ؟باید برگردم به کشورم یا ن؟
۴.وجود فرزند قبل ازدواج و نامزدی باعث میشه که بهم گرین کارت بدن مثلا من با سیتی زن آمریکای دوست شدم و باردار شده این باعث میشه بهم گرین کارت تعلق بگیره ممنون میشم جواب بدید
سلام
راستش سوالات شما گیج کننده س برام و من حتی نمیتونم مطمئن بشم که کیس شما چیه! ولی به طور اجمالی جوابتون رو میدم.
1. شما اگه با یه سیتیزن آمریکایی تو خاک امریکا ازدواج کنید آمریکا ازدواج شما رو قبول داره ولی ایران نه! باید تو دفتر حافظ منافع ایران یا خود ایران ازدواج ایرانی تون ثبت بشه .... ولی آمریکا و اداره مهاجرت آمریکا و هرقسمت از کار شما که به اونا مربوطه اوکیه.
2. در مورد مدت زمانی که طول میکشه تا شما کار،خونه، ماشین و اینارو تو آمریکا به دست بیارین با توجه به اطلاعاتی که در مورد خودتون ندادین! نمیشه چیزی گفت چون کاملا نسبیه... کار رو مثلا از بدو ورود با کارهای سطح پایین و شش ماه تا یک سال واسه کار مرتبط با رشته ی تحصیلی و تخصص، ماشین درب و داغون از بدو ورود و حدودا یک یا دو سال تا مدل قابل قبول خونه اجاره ای بدو ورود حداقل 5 سال خرید... اونجا اگه واسه خرید پول ببرید که اوکیه اما اگه از جیب خودتون بخواین خرج کنین باید کردیت بسازین که معمولا بسته به چیزی که می خواین در آینده بخرین باید صبر کنین و خرید های کوچیک تر رو با موفقیت انجام بدین
3.بعد از طلاق مهاجرت به شما گیر میده و باید ثابت کنید که طلاقتون اجباری بوده ینی نتونستین زندگی دو نفره رو تحمل کنین! باید ثابت کنین طلاقتون قابل توجیه بوده و اجتناب ناپذیر که البته اثباتش کار راحتی نیست.... قانع نشن مهاجر غیر قانونی هستین اونجا!
4. با صراحت کامل میگم و اطمینان صد درصدی ، اگه با ده تا سیتیزن آمریکایی هم بخوابین و از هر کدوم ده تا بچه داشته باشین بازم به این دلایل به شما گرین کارت نمیدن!