2015-02-16 ساعت 13:53
(2015-02-16 ساعت 03:53)daniel_b نوشته:اگر بلیط بگیریم و کنسل کنیم چقدر ضرر می کنیم؟(2015-02-10 ساعت 00:45)farrokh1675 نوشته:(2015-02-09 ساعت 23:34)Samia نوشته:با سلام دوست عزیزشما از الان بلیط رو رزرو کنید وبرا رزرو هم پولی از شما نمیگیرن میتونید از چند ایرلاین رزرو کنید مثلا از امارات ـقطرـ(klmایر لاین هلند)ـلوفت هانزا(ایر لاین آلمان)-و......معمولا امارات و قطر آبشن (موعد خرید بلیط و یا کنسل شدن وقت)نزدیکای تاریخ سفر هست ولی لوفت هانزا وقت کمتری میده .شما میتونید با یک آژانس (ترجیحاآشنا باشه)همه رزرو ها رو بگیرید وقتی نزدیک آبشن هر کدومشون رسید کنسل کنه و دوباره بلیط رو رزرو کنه چون ماه می بلیط ها لو سیزن هستند قیمت ها زیاد تفاوتی نمیکنن .شاد باشید(2015-02-09 ساعت 07:27)rbrb-2015 نوشته:(2015-02-09 ساعت 01:59)Samia نوشته: سلام
وقتتون خوش
من و خانواده ام كه ميخواهيم به اميد خدا ماه مي بياييم، بهتره كه زودتر بليط رو بگيريم؟! بيشتر منظورم اينه كه وقتي چند ماه زودتر بليط رو ميخري، تفاوت قيمت فاحشي داره با اينكه مثلا دو هفته قبلش بليط رو تهيه كنيم؟!
و اينكه ايا امكان رزرو بادادن درصدي از هزينه ي بليط هست يا نه؟!
ممنون ميشم جواب بدين
سلام دوست عزیز،
هر چه زودتر بلیط رو تهیه کنید به نفع شماست. هم از لحاظ هزینه و هم اینکه معمولا صندلی های اکونومی که قیمت مناسب تری دارن زودتر پر میشن. خوشبختانه ماه می، هنوز های سیزن شروع نشدِ و نسبت به جون و جولای قیمت ها خیلی مناسب تره. تا جایی که اطلاع دارم، رزرو معمولا چند روزه ست و طولانی مدت نمیشه رزرو کرد فقط میتونید بلیط ایرلاینی رو تهیه کنید که در صورت کنسلی کمترین جریمه شامل حالتون بشه.
ممنونم جناب از پاسختون. خيلي لطف كردين. چون همسرم در مرحله ي apهس و من و فرزندم بايد بليط تهيه كنيم ، دوس دارم بذارم تا اخرين وقتي كه به اميد خدا همسرم هم كلير شن. فقط موندم كه اگه خيلي زيااااد تفاوت قيمت نكنه، بعدا با هم بگيريم
کلا قیمت بلیط رزرو شده 2 تا 3 روز اعتبار داره و بعد از اون منوط به قیمت روز هست . پس اگر کسی دنبال گرفتن بلیط با قیمت پاینه بهتره بخره تا اینکه رزرو کنه.
اما اگر بلیط رو هم زود تر از موعد خریدید در یک حالت ضرر میکنید که قیمت دلار آزاد افت شدید کنه که در مورد اون هم باید خودتون قضاوت کنید. اما باز دقت کنید که در تابستون بلیط ها حداقل دو برابر رشد میکنند.
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda
)
120 روز انتظار
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda

120 روز انتظار