2015-02-18 ساعت 09:00
غذاهای فست فود قیمت همین تهرانه نهایت 10-20% بالاتر. شما با 20 درهم نهایت 30 درهم هر وعده خودت رو میتونی سیر کنی(البته بسته به اشتها داره
) اگر بخوای صرفه جویی کنی شنیدم دوستان از ایران از این غذا آماده ها می بردن اگر هتلت مایکرو فر و اجاق داشت (که هتل آپارتمان ها داره) بهتر اگر نداشت شنیدم میگذاشتن داخل کتری برقی!
اونجا همسر من مریض شد هر جا میرفتیم اگر سوپ هم داشتن هندی و تند بود مجبور شدیم شب قبل از مصاحبه کنسرو سوپ بگیریم قیمت طبیعتا کمتر از تهران بود و خوشمزه تر. فکر کنم بسته به مارکش (آمریکن گاردن و هاینز و ...) و مخلفاتش دونه ای 3-5 درهم در اومد. در کل به شخصه اگر بخوام با کنسرو هم خودم رو سیر کنم اونجا میخرم مگر اینکه به غذای ایرانی نیاز داشته باشم.
شما که یک نفری و میخواستی خرج زیاد نکنی چرا نرفتی هاستل؟ هاستل شبی 50 درهمی خودش کلی صرفه جویی میشد تو هزینه هات.

اونجا همسر من مریض شد هر جا میرفتیم اگر سوپ هم داشتن هندی و تند بود مجبور شدیم شب قبل از مصاحبه کنسرو سوپ بگیریم قیمت طبیعتا کمتر از تهران بود و خوشمزه تر. فکر کنم بسته به مارکش (آمریکن گاردن و هاینز و ...) و مخلفاتش دونه ای 3-5 درهم در اومد. در کل به شخصه اگر بخوام با کنسرو هم خودم رو سیر کنم اونجا میخرم مگر اینکه به غذای ایرانی نیاز داشته باشم.
شما که یک نفری و میخواستی خرج زیاد نکنی چرا نرفتی هاستل؟ هاستل شبی 50 درهمی خودش کلی صرفه جویی میشد تو هزینه هات.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون