2015-02-21 ساعت 23:03
(2015-02-21 ساعت 15:06)فاطما جان نوشته:(2015-01-08 ساعت 10:33)نيما ٩٢ نوشته:(2015-01-08 ساعت 07:27)Asalbanoo نوشته:سلام مجدد(2015-01-07 ساعت 21:45)نيما ٩٢ نوشته:(2015-01-07 ساعت 13:28)Asalbanoo نوشته: اگر لطف كنيد و بگيد ممنون ميشم، من اكثر صفحه هاي مربوط به نامزدي رو خوندم، و ميخونم اما خيلي پراكندست، هنوز نفهميدم وقتي وارد امريكا ميشم ، اولين كار چيه،سلام
از همسرم گفتم بپرسه كه مدارك خاصي برا ازدواج ثبت لازم هست ، تا هستم ترجمه كنم و بيارم ، ولي ديگه چيكار كنم كه اونجا معطل نشم، چون پدرم يكم مشكلات داره ميخوام زودتر أجازه خروج رو بگيرم كه اگه لازم بشه فوري برگردم
ممنون كه وقت گذاشتي و جواب دادي
دوست عزيز در زير لينك هاي مربوطه رو مينويسم ميتوني يه نگاهي بهشون بيندازي؛ ولي نكات زبر رو در نظر داشته باش:
هر فرمي رو كه تا حالا پر كردي(از شروع پروسه تا به اينجا) ترجيحا بصورت پي دي اف و يا كپي به همراه خودت بيار( ميتوني به خودت اي ميلشون كني) چراكه اينجا فرم هاي شبيه به اونها رو مجددا بايد پر بكني و اين به سرعت كار كمك ميكنه....
- كليه مداركي رو كه تا بحال ترجمه كردي اينجا لازمت ميشه( ميتوني از روشون كپي داشته باشي) مثل ترجمه شماسنامه و كارت ملي و اپروال هايي كه تا به حال دريافت كردي( فرم i-129
- اصل شناسنامه
- اصل كارت واكسيناسيون و كپي رنگي
- اصل فرمي كه درزمان انجام آزمايش هاي پزشكي قبل از مصاحبه در كشور ثالث براتون انجام ميدن(يك برگه A4 است)
- زماني كه ازدواج خودتون رو در امريكا به ثبت رسونديد حتما حداقل درخواست دو نسخه تاييد شده از اون روبكنيد؛ چراكه يكي از اصل ها رو بايد براي اداره مهاجرت ارسال بكنيد و ... در نظر داشته باشيد از روزي كه قصد ميكنيد ازدواج خودتون رو بهثبت برسونيد تا زماني كه برگه تاييد شده به دست شما برسه، بين ٢ تا ٤ هفته طول ميكشه...
- از زماني كه درخواست اجازه كار و خروج رو ميدي تا زمانيكه به دستتون برسه حدودا ٣ الي ٤ ماه طول ميكشه....
- از زماني كه درخواست گرين كارت ميدهيد متا زمانيكه گرين كارت به دست شما برسه به صورت خوسش بينانه در حال حاضر حدود ٩ تا يكسال و شايد هم بيشتر طول ميكشه....
- بعد از دريافت كمبو كارت اجازه خروج و كار كه يكسال اعتبار دارد ترجيحا بهتره تا قبل از دريافت گرين كارت از خاك امركي خارج نشويد به دو دليل عمده:
اول: در همه جا نوشته شده اجازه خروج ويا درست بخواهيم بگيم داشتن اجازه ورود، تضمين ١٠٠٪ براي اينكه مجددا شما رو به امريكا راه بدهند، نيست!
دوم: بعد از ارسال فرم درخواست گرين كارت در بازه زماني انجام اين كار، هرزماني ممكنه شما رو براي مصاحبه و يا انگشت نگاري صدا بكنند و حضور شما لازم ميباشد....
و همچنين http://www.mohajersara.com/thread-5388-p...#pid545522
پست شماره 10570 از اينجانب رو بخونيد كمكتون ميكنه
موفق باشيد
خيلي خيلي ممنون از اطلاعاتي كه داديد
فقط يه نكته من وقتي برا مديكال رفتم ، دو تا واكسن به من زد اما كارت به من نداد، فقط يه بسته مهر شده بدم سفارت و يه كپي برا خودم،
دو تا واكسن زد يكي انفولانزا و يه چيز ديگه و گفت برا سن شما همين ها كافيه ،
حالا چيكار كنم ؟؟؟
منظورم از كارت واكسن: كارتي است كه پس از تكميل يك سري از واكسن ها(واكسيناسيون) در ايران به افراد حقيقي داده ميشه؛ من خودم واكسيناسيوم رو در انستيتو پاستور تجريش تكميل كردم واكسن هايي از قبيل هپاتيت كه در سه مرحله انجام ميشه و پروسه اي چندين ماهه داره، همچنين mmr و آنفولانزا و درصورتي كه آبله مرغان نگرفته باشيدئ، واكسن اون؛ هرچند بستگي به سفارتي كه مصاحبه شما در آن انجام ميشه، واكسن هاي متفاوتي رو از شما ميخوان....
به هرصورت پس از انجام مديكال در كشور ثاني(كه مصاحبه در آن انجام ميشه، به شما برگه اي رو ميدن كه چه واكسن هايي رو تزريق كرده ايد؛ پس از ورود به امريكا يكي از فرم هايي كه به همراه فرم تقاضاي گرين كارت بايد ارسال بكنيد، فرم مديكال هست، حال بستگي به مدت زماني كه از مديكال شما در كشور ثاني گذشته باشه و همچنين جايي كه مديكال شما انجام شده باشه، روش ارسال مدارك شما متفاوت ميشه! چرا؟
بدليل اينكه مديكال هرجايي زمان مشخصي اعتبار داره، و مدت زمان اعتبار مراكز مختلف هم با يكديگر متفاوت ميباشد؛ مثلا ممكنه دو مركز متفاوت در امارات(دبي) يكي يكسال اعتبار داشته باشه و يكي شش ماه؛ هرچند معمولا يكسال رو اعتبار دارند؛
برفرض مثال شما امروز ويزاتون رو دريافت بكنيد، شش ماه فرصت داريد كه به خاك امريكا وارد بشيد اگر آخرين روزها وارد بشيد و دو ماه بعد مدارك شما به دست اداره مهاجرت برسه براي گرين كارت و اعتبار مديكال شما يكسال باشه؛ ميتونيد از مديكال كشور ثاني خو(قبل از دريافت ويزا) استفاده بكنيد و همون كپي برگه واكيناسيون رو با نامه مديكال قبلي براشون ارسال ميكنيد(البته اينها در شرايطي است كه زمان كليرنس شما طولاني نباشه! چراكه اگر يكسال در نوبت دريافت ويزا باشيد، ممكنه به مشكل برخورد بكنيد)...
همونطوري كه گفتم، بعضي از قسمت هاي اين نوع مهاجرت يكم با هم متفاوت هستند، چراكه قسمت عمده اي از اين پروسه پس او ورود به امريكا ميبايستي تكميل بشه و در امريكا هم ايالت با ايالت رويكردهاي گاها متفاوتي با بعضي مسايل دارند و همچنين تكميل خيلي از مدارك شما به مشخصات خاص كيس شما برميگرده؛
به عنوان مثال شرايط مالي نامزد شما
يا
كجا مديكال انجام داده ايد
يا
چه مدت پس از دريافت ويزا به خاك امريكا وارد شده ايد(در گرفتن گواهينامه كمك ميكنه)
يا....
به هرحال در خدمتيم
موفق باشيد دوستان و نگران هم مباشيد؛ چون درنهاين كاراتون انجام ميشه و يكم دير و زود داره...
و توصيه من اينه كه خيلي همواسترس اينو نداشته باشيد كه كاراتون زود انجام بشه و از اين قبيل ماجراها؛ چراكه ئفقط اعصاب خودتون رو خراب ميكنيد و افسردگي ميگيريد؛ اول و آخرش يكسالي طول ميكشه تا بفمميد كجا اومديد و چي به چيه اصلا!
مدام كيس و زمان كار خودتون رو با بقيه مقايسه نكنيد، درحاليكه ممكنه همه شرايط شما شبيه يكي ديگه باشه؛ اين كارها هيچ فايده اي نداره واقعا....
جدا از همه اينها خود مهاجرت بكل كار خيلي سختيه، يادتون نره....
شايد حتي به بهشت هم بخواهيد مهاجرت بكنيد، اولش جهنم باشه و چه بسا آخرش هم!
با طمانينه گام برداريد
در پناه خداوند...
سلام به دوست عزيز، نميدونم سوالي داشتيد كه مجددا پست من رو پست كرديد؟