2015-03-17 ساعت 04:38
(2015-03-17 ساعت 01:23)aminb نوشته:باور قبل از قبولی سخته، اما انشالا که قبول شدی احساس اولش شیرینه و احساسات بعدیش پر از بهت و نگرانی و استرسه. امیدوارم امسال نمره ۲۰ بگیری از kccو در حالت استرسی ببینیمت(2015-03-17 ساعت 01:09)Mahmood129 نوشته: با سلام خدمت شما دوستان عزیزسلام مدیر جون اینا همش از فشار نتیجه لاتاری هست که هر چی نزدیکتر میشیم فشارش بیشتر میشه
پیشاپیش سال نو همه شما مبارک . اینشاالله سالم و سلامت باشید
دوستان و عزیزان محترم قوانین سایت را حتما مطالعه کنید .
این تاپیک در آن بحث های ۳۰ یا C داره میشه ...
پست ها حذف شدند .. کاربرها هم اخراج شدن . لذا همراهی کنید اگر بیش از این پست های نامربوط زده بشه متاسفانه مجبور به بسته شدن این بخش میشیم !!!
لذا لطفا قوانین را بخونید و به آن احترام بگذارید .
با سپاس
اما یه سوالی خیلی وخته ذهنم رو دگیر کرده .خیلی دوست دارم بدونم شما و دوستانی که قبول شدید واقعاً نظرتون درباره ما که تو این تاپیک هستیم چی هست؟ عایا شما ما را مسخره میکنید؟ عایا شما به ما میخندید؟ عایا از دید شما ما اسکلهایی هستیم که از بیکاری به اینجا پناه آوردهایم؟نه بگو من طاقتشو دارم

از محمود عزیز هم ممنونیم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس