(2015-03-18 ساعت 17:29)rima4499 نوشته:(2015-03-18 ساعت 17:14)varchandi نوشته:خیلی ممنون به نظرتون اگه بگیم یه مدت کوتاه تدریس خصوصی میکرد بهتره؟چون ما مدرکی.نداریم و اینطوری فکر کنم احتمال کلیرنس خوردن کمتر بشه(2015-03-18 ساعت 17:06)rima4499 نوشته: سلام دوستان دم رفتن یه مشکل اساسی پیش اومده اگه ممکنه لطفا راهنمایی کنین همسر من شغل ازاد داره و دانشجو هم هست وقتی ما ازدواج میکردیم به صورت موقت تو یکی از دبیرستانها بصورت نیروی ازاد درس میداد که مدتش کم بود اون زمان تو عقد نامه مون وارد کردن شغل معلم دبیرستان و من اینو امروز متوجه شدم ما اینو تو فرم وارد نکردیم چون هم زمانش کم بود وهم استخدام نبود الان نمیدونم چیکار کنیم چی.بگیم کی بگیم خیلی استرس دارم لطفا اگه اطلاعی دارین راهناییم کنین
دوست من
سلام
مصاحبه برای همینه
قبل از سوگند اشتباهات اتفاق افتاده رو بگین و بعد سوگند بخورین
محکم باشین و طوری وانمود کنین که انگار اتفاقی نیوفتاده
خدای نا کرده استرس اگه داشته باشین ممکنه آفیسر سوء برداشت کنه که شما چیزی رو ژنهان می کنین
دوست من سوالات آفیسر رو فقط جواب بدین
قبل از سوگند هم که این مسئله رو مطرح می کنین میتونین بگین معلم دبیرستان غیر انتفاعی (البته به شرطی که تو عقد نامه محل کار درج نشده باشه) در ضمن چیزی بهتر از حقیقت گفتن نیست بگین که حق التدریسی بوده
من فکر نکنم اونقدر آفیسر رو این موضوع حساس باشه و همینطور فکر نکنم تدریس حتی در آموزش و پرورش که دولتی است شغل حساس براشون به حساب بیاد
دوست من فقط استرس نداشته باش و با خیال راحت برو مصاحبه و با خبرای خوش برگرد

2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن