2015-04-04 ساعت 03:24
(2015-04-04 ساعت 02:57)redbull نوشته: هموطنان از خواندن مشکلات شما واقعا متاسف شدم ...((تاسف میخورم عده ای از شما با زن وبچه وبدون داشتن فامیل یا دوست نزدیک مهاجرت میکنید ....حال سوال من این که ایا مهاجرت شما ارزش تحمل این سختی هارو داره ؟؟؟؟ ی ملت ی فرهنگ ی زبان ی دنیا تفاوت ....با توجه به اینکه عده ای زبان هم دیدم بلد نیستند..))
من ی فرد مجرد ۲۲ ساله هستم که برای ادامه تحصیل تو مقطع ارشد رویای آمریکا دارم...اما واقعا شرمنده هستم و تاسف میخورم عده ای از شما با زن وبچه وبدون داشتن فامیل یا دوست نزدیک مهاجرت میکنید ....حال سوال من این که ایا مهاجرت شما ارزش تحمل این سختی هارو داره ؟؟؟؟ ی ملت ی فرهنگ ی زبان ی دنیا تفاوت ....با توجه به اینکه عده ای زبان هم دیدم بلد نیستند...ممنون میشم جواب من رو بدید....
باز هم از اینکه هیچ کمکی به شما نمیتونم بکنم شرمنده هستم ....چند صفحه خواندم و از هرچه آمریکاست متنفر شدم
دوست عزیز این مشخصاتی رو که دادی دقیقا با من یکیه
خیلی هم سختی کشیدم مخصوصا اون اوایلش , اما اصلا پشیمان نیستم , لازم بگم تو ایران کار و درآمده خوبیهام داشتم
ما دقیقا بخاطر همون خانواده امدیم و هیچ چیزی رو هم از دست ندادیم هر موقع هم بخواهیم برمیگردیم
اتفاقا نداشتن قوم و خویش بائس شد زودتر راه ییوفتیم و محتاج کسی نباشیم
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست