2015-04-05 ساعت 15:23
(2015-04-05 ساعت 11:02)azadeh.mohamad نوشته:مرسی خانوم اقا محمد(2015-04-05 ساعت 03:01)babisondes نوشته:(2015-04-05 ساعت 00:19)azadeh.mohamad نوشته:(2015-04-04 ساعت 23:40)Msns نوشته: به شخصه اگر قرار باشه روزی در یونایتد استیتس اف عشق و حال زندگی کنم به کولورادو سعی میکنم برم.کلا از طبیعت خوشم میاد و طبیعت این ایالت رو هیچ جای دیگه نمونش رو نمیبینید و بعضی قسمت هاش شباهت طبیعت کانادا رو داره.کاشکی کانادا هم لاتری داشت کشوری پهناور با جمعیت بسیار کم و طبیعتی بی نظیر و وسیع.فقط تنها مشکلش سردی اب و هواش میتونه باشه که اونم یه کاریش میکنیم![]()
اصلا نظرم عوض شد من دوست دارم برم کانادا D:
کلرادو جاییه که ما قراره بریم...البته انشاالله... امیدوارم
2 تا تون هم حساتون قشنگه و ارزو میکنم به هدفاتون برسین، و واسه ماهم دعا کنین . ایشالا قسمت شد اگه ماهم رفتیم یک سر به ما در لاس وگاس بزنید خوشال میشیم
مرسیییییییییی
امیدوارم شما هم اون خبر خوب را هر چه زودتر بشنوید و ویزاتون را تو پاس هاتون ببینید....انشاءالله

کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس