کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن
برای خودکشی من راه بهتری سراغ دارم.

مواد لازم :

دو عدد خودروی با راننده
چهار عدد زنجیر غیر قابل پاره شدن

طریقه ی کار به این صورت است که دست و پای راستتان را به وسیله دو عدد زنجیر به یکی از خودرو ها می بندید و دست و پای چپتان را هم به وسیله دو زنجیر دیگر به خودروی دیگر می بندید و به دو راننده خودرو دستور می دهید که در خلاف جهت حرکت همدیگر ، حرکت کنند. این راه بهترین و مطمئن ترین راه ممکن است!!!

دوستان در نا امیدی بسی امید است!
پایان شب سیه سپید است!

زمانی که من حتی فکر نمی کردم بتونم کارت معافیت کفالت رو بگیرم با جستجوی زیاد و پرس و جو های زیاد متوجه بندی در قانون شدم که باورم نمی شد. وقتی که یگانه فرزند ذکور و بالای 18 سال خانواده پدری زبر 59 سال تمام داشته باشد و این پدر نیازمند مراقبت باشد کارت معافیت کفالت دائم دریافت می کند. از اونجایی که پدر من خوشبختانه صحیح و سالم بود و تنها ناراحتی اش مشکل دیابت نوع دوم (که با مصرف قرص کنترل می شود) بود ، من فکر نمی کردم بشود این را به عنوان نیازمند مراقبت جا زد و واقعا هم نمی شد ، اما وقتی به آیین نامه بیماری های پدر مراجعه کردم متوجه شدم که بندی به این عنوان دارد :

کلیه ضایعات عروقی مغزی که موجب ناتوانی فرد گردد.

پدر من دو سال قبل از معافیتم سکته ی مغزی خفیفی کرده بود و خوشبختانه در آن زمان صحیح و سالم بود ، من وقتی دیدم راه دیگه ای ندارم بختم را از این راه آزمودم و با توکل به خدا و شانسی 50 ، 50 مدارک را فرستادم و زمانی که در کمیسیون پزشک به پدرم جواب مثبت داد چنان حالی شده بودم و باور نمی کردم که 1000 مرتبه خدا رو شکر کردم.

شما هم نا امید نشوید و راه های مختلف را امتحان کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi357 ، MOHSEN8766

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن - توسط Ali Sepehr - 2010-06-26 ساعت 22:49
تذکر و سوال - توسط mahdi357 - 2010-08-15 ساعت 11:34
RE: تذکر و سوال - توسط saman33 - 2010-08-15 ساعت 12:50
RE: تذکر و سوال - توسط ramin2010 - 2010-08-15 ساعت 12:51
کمک - توسط mkh_death - 2010-10-16 ساعت 22:11
RE: کمک - توسط saman33 - 2010-10-22 ساعت 13:58
خدمت در سپاه - توسط fifian - 2014-01-29 ساعت 12:13
مدرک تحصیلی و مدرک زبان - توسط sina49 - 2014-06-06 ساعت 23:31
حساب بانکی برای سفارت - توسط sina49 - 2014-06-07 ساعت 23:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان