(2015-04-09 ساعت 18:30)Atis نوشته:همیشه قبل از این که سربازی برم شنیده بودم که سربازی از آدم مرد میسازه ولی نمیدونستم که یه روزی ممکنه بزرگترین اشتباه زندگیت باشه که حتی ممکنه که بزرگترین شانس زندگیت رو از دست بدی ولی بهتره همه مثبت اندیش باشیم و برای همه بچه های 2015 آرزوی پایانی شاد و رویایی را دارم(2015-04-09 ساعت 16:27)Maryam1390 نوشته: من همسرم برنده اصلي بودن . سر بازي نرفته و هيچ كار دولتي هم نداشت . ايشون ليسانس مهندسي صنايع داره و من هم فوق ليسانس اموزش. دخترم هم سه سالشه ....آفيسر ما موريس بود ...كل زمان مصاحبه ٥ دقيقه بود خيلي سؤالات معمولي كه جوابش كاملا مشخص بود . به نظر مي رسيد قبلا تصميم گرفته شده . ما كلي مدارك ترجمه شده برده بوديم تا سوء پيشينه هم داشتيم ولي فقط شناسنامه ، كارت ملي ، كارت معافيت و عقد نامه رو گرفتن . مدرك ليسانس همسرم رو هم يك نگاه سرسري كردن ولي مدارك من رو أصلا نخواستن ...دو قطعه عكس هم گرفتن با تمكن مالي كه حدود ١٧٠ ميليون بود . سه شنبه مصاحبه داشتيم و پنج شنبه ويزامون اماده شد. از اول مصاحبه هي موريس مي گفت مباركه مباركه ...ما روز مصاحبه با هماهنگي خانم مليكا با يك خانوم ديگه رفتيم سفارت و برگشتيم دوبي ولي براي گرفتن پاسپورت ها با اتوبوس رفتيم كه لازم هم نبود من و دخترم بريم . من توصيه مي كنم روز مصاحبه با تاكسي برين چون زمانش با اتوبوس طولاني تره و ادم دچار استرس مي شه...ما ساعت ٧ انجا بوديم و از ساعت ٨:٣٠ كار رو شروع كردن
ممنون از توضيحات
پس به نظر ميرسه در صورت داشتن كار دولتي يا رفتن به سربازي قطعا ويزاي يك ضرب نميدن!
ممنون
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست