کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-04-12 ساعت 09:13)مهدی هژ نوشته:  دوستان برا ترجمه کارت ملی و اینکه اصلش باید اونجا ببریم من تاریخ کارت ملیم تمام شده دیروز تا فهمیدم بردم ثبت احوال جدیدشو گفتن دو ماه دیگه بهم میدن الان فقط یه کاغذ جایگزین کارت ملی دارم شماها همه کارت ملیاتون تاریخ داشت؟
مال همه تاریخش گذشته
من همونو ترجمه کردم ولی ازمون نخواستن بماند که چون داستان من استثنا بود رو من قضاوت نکنین اما میدونم اکثر بچه های ایروانم ازشون نخواستن
منم چون کد ملی توی پاسپورت درج شده حساسیتی واسه پیگیری نشون ندادم اما میدونم اونایی هم که تحویل دادن اکثرا تاریخشون گذشته بوده
ظاهرا اونا خودشون در جریان تاریخ هستند
اما شما که هنوز کارنت نشدین نگران نباشین ایشالا تا اون موقع میاد و ترجمه هم که کار یک روزه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، نیلان ، bahar101 ، aryano ، مهدی هژ

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط laleht - 2015-04-12 ساعت 10:31
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان