2015-04-12 ساعت 11:30
(2015-04-12 ساعت 08:06)aliaz91 نوشته:درسته. تگزاسی ها اخلاق خاص خودشونه دارن، مدل زندگیشونم خاص خودشونه. ولی من بشخصه میترسم برم سمت جایی مثل نیویورک، ترجیح میدم از ی جای مطمئن تر شروع کنم، مثل رالی و تولیدو، که هم ارزان تر هستند و هم از لحاظ امنیت در وضعیت خیلی بهتری قرار دارند، آب و هواشونم مناسب تره. بعد از یک مدت که تجربه ام رفت بالا درصورت لزوم برم سمت شهرهای بزرگ و پرجنب و جوش مثل شیکاگو یا نیویورک یا سیاتل و پرتلند.(2015-04-12 ساعت 00:09)Abdorrezaa نوشته:(2015-04-11 ساعت 23:17)aliaz91 نوشته: من به جوون تر ها فقط شهراي شمالي رو پيشنهاد مي كنم ، بوستون ، نيويورك ، واقعا زندگي مجردي توش لذت دارهمیشه بگید بر چه اساس جوانان باید برن این جاها. چون شهرهای شمالی زیاد ازش تعریف نمیشه، مخصوصا شمال شرقی مثل همین بوستون و ماساچوست و پنسیلوانیا. چون میگن هم گرونه، هم سرده و هم مردمش زیاد خونگرم و مال نیستند. شما هم خودتون در پست قبلی هم از اهمیت قیمت گفتید و هم آداب معاشرت مردم.
سلام ، بايد كه نگفتم ، به صورت پيشنهادي گفتم ، ولي نظر من اينه
كسي كه دانشجويي ميره تنهاس ، يه شهر مثل هيوستون اينقدر بزرگه كه همه چيز از هم دور ، فقط ماشين مي خواد ، ولي نيويورك و بوستون واكينگ هستن نهايت يه مترو ، نيويورك و بوستون بر خلاف هيوستون و كلا تگزاس خيلي شهراي زنده اي هستن حتي تو سرماي وحشتناك ، هميشه خيابونا شلوغ و پر از يرگرميه ، ولي تو تگزاس عمرا ادم پياده ببينيد ، تفريح هم كمه
هيوستون ببخشيد مثله دهاته ، مردمش واقعا كابوين ، ولي اون دو تا شيك و رسمين ، خيلي هم دانشجويي
ارتباط برقرار كردن با مردم تو هيوستون سخته اما اون دوتا اسونه
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.