کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-04-13 ساعت 10:21)Iaccept نوشته:  
(2015-04-13 ساعت 10:12)behdadK نوشته:  خوب سفرنامه ها رو کامل میخوندی نوشته بود Big Grin

من خیلی خوندم بهدادخان
ولی قبل از اینکه کارنت بشم Big Grin
یادم رفته
در ضمن کی اینو تو سفر نامش نوشته بود!؟
حالا استعلام چ جور بگیرم!؟ ک چقدر از نت مونده
در ضمن من اتصالات با dubai sim card نصب کردم
اتصالات ک خرابه نرم افزارش
اون یکیم بوقینه مربوترو ندارهBig Grin

من خودم تو سفرنامه نوشته بودم.
نرم افزار اتصالات هم من چند وقت پیش دبی بودم سالم بودها! البته باید به اینترنت وصل باشی که بتونی استفاده کنی. اینم تو سفرنامه نوشته بودم.
شما 2 تا گزینه داری
1- استفاده از اینترنت روزانه که 5 درهمه (و تازه گذاشتن و اون موقع نبود)
2- استفاده از پکیج های حجمی که 100 مگ و 1 گیگ و 3 گیگ داره. 100 مگش 20 درهم بود ولی 1 هفته وقت داری استفاده کنی(1 گیگ ماهانه 99 درهم و 3 گیگ ماهانه 149 درهم) الانم یه پروموشن گذاشته با 29 درهم 250 مگ یه هفته ای.

من اگر گزینه 1 بود از همون گزینه استفاده میکردم چون 4 روز بیشتر دبی نبودم و طبیعتا 3 روز اضافه به دردم نمیخورد. البته در 4 روز هم استفاده من فقط مربوط به گوگل مپ و سرچ میشد که 100 مگ کمی هم اضافه اومد. در دبی مال هم که اینترنت رایگان هست.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: Iaccept ، laleht ، asher ، Alex 2014 ، varchandi ، Memolk

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط behdadK - 2015-04-13 ساعت 10:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: