2015-04-27 ساعت 08:43
(2015-04-25 ساعت 22:05)sunn789 نوشته:درود(2015-04-25 ساعت 19:13)farrokh33 نوشته:سلام (مدیر تبلیغ نیست راهنمایی )ما هتل آپارتمان آتروپات بودیم خیلی خوب مشکلی نداشیم هر چی ازشون می پرسیدیم درست راهنمایی میکنن تا دکتر وسفارت هم راهی نداره برای تعداد زیاد خوبه ویه نکته سمت خیابون نگیرید اشکال کوچولو سرو صدای کلاب تا دیر وقت سرو صدا دارن یک کم اذیت میکنه امنیت هم خوبه(2015-04-25 ساعت 15:42)fati.d نوشته:با سلام دوست عزیز هتل اپارتمان به درد کسایی میخوره که تعدادشون زیاد باشن برا یک ویا دونفر .بهتره از هتل استفاده کنید اونهم هتل ۴ستاره ویا ۵ستاره چون امنیت هتل ها خیلی بالاست صبحونه مفصل ونظافت هر روزه اتاق از مزایای هتل است این هتل آپارتمانی رو که دوستمون معرفی کردن من هم تعریفش رو شنیدم گویا نفری ۱۰دلار هم از فرودگاه به هتل ترانسفر میکنن .از هتل الیت که مخصوص تورهاست خیلی بد میگن دوستی داشتم ماه قبل رفته بود وخیلی ناراحت ومیگفت صدرحمت به مسافرخونه های راه آهن .من تاحالا چندین بار آنکارا رفتم اگه خواستید پیام خصوصی بدید راهنماییتون میکنم .شاد باشید(2015-04-25 ساعت 15:30)Abdorrezaa نوشته: اگر تبلیغ نباشه هتل آپارتمان آتروپات با پرسنل و مدیریت ایرانی درمحدوده میدان کیزیل آی. کسانی که خانوادگی و با نفرات زیاد میرن براشون خیلی خوبه.ممنون abdorrezaa شما کسی رو می شناسید که اونجا رو انتخاب کرده باشن و راضی باشن، از نظر امنیت اطلاع ندارین چطور باشه
00905445645903 / 00903124250019
atropat.com.tr
بازم ممنون از اطلاع رسانیتون، ایشااله به زودی واسه کلیر شدنتون هوراااااااا بکشیم...
سعی کنید هتلی بگیرید که safe box داشته باشه. خیلی مهمه
صبخانه خیلی مهم نیست خودتون هم میتونید باهزینه کم تهیه کنید ودرون اپارتمان درست کنید.
شماره کیس:2015AS2XXX ,تاریخ رویت قبولی: JUNE ,کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....
تعداد افراد منظور در کیس : 3 ,ارسال فرمهای سری اول: AUGUST
کارنت شدن کیس: AUGUST ,مصاحبه: اوایل March ,دریافت کلیرنس:بلی ، آپدیت ها: ماه مارچ :6-10-12-20 و ماه جون : 15-26-30 (آپدیت کلیری)
دریافت ویزا:10 جولای , ورود به آمریکا: ....,دریافت گرین کارت: ....,جمع تقریبی هزینهها:....