2010-06-30 ساعت 21:52
(2010-06-30 ساعت 02:26)ravian نوشته:(2010-06-29 ساعت 22:11)ali.sh نوشته: سلام.
با تشکر از راهنماییهاتون.
من یک سوال دارم.بچه ها من در فرم اول که برای لاتاری پر کردیم،با توجه به اینکه 2 ترم تا فارغ التحصیلیم داشتم(یعنی دقیقا تا اعلام نتایج درسم تموم می شد)،در قسمت تحصیلات،لیسانس رو زدم که البته فکر می کنم بهتر بود این کار رو نمیکردم.
حالا برام نامه ی قبولی اومده و امتحاناتم هم تازه تموم شده و باید منتظر نمراتم باشم و بعدش هم برم دنبال مدرکم.حالا بهم کمک کنید که قسمت 6رو در فرم 122 چی بزنم؟لیسانس یا other؟به نظرتون براشون توی یک فرم دیگه توضیح بدم؟البته به احتمال زیاد مدرکم تا موقع مصاحبه آماده میشه.چون شماره ی کیسم هست:12000) البته حدودا
فقط بچه ها لطفا زودتر بهم جواب دقیق بدید،چون باید زودتر فرمها رو ارسال کنم.
ممنون از لطفتون
اولا که بهتون تبریک . دوما دوست عزیز اگر در امتحانات کارشناسی به سلامتی قبول شدید همون مدرک لیسانس را بزنید نهایتا اگه تا روز مصاحبه مدرکتون آماده نشد میتونید از دانشگاه یک نامه معادل بگیرید.خیلی هم کار ساده ایه و چون اکثرا برای استخدام به مدرک نیاز دارند و مدرکشون آماده نیست دانشگاه سریعا معادل را صادر میکنه و همون را ترجمه کنید.توی سفارت هم براشون این مورد را توضیح بدید برای اونا هم قابل قبوله.
براتون آرزوی شادی و موفقیت میکنم
(2010-06-29 ساعت 23:14)shery نوشته:(2010-06-29 ساعت 14:42)ravian نوشته:(2010-06-29 ساعت 12:59)shery نوشته: ممنون
سوال 7 در مورد تجربه شغلی هستش...
7a) در 5 سال گذشته ، 2 سال کار کردهام که نیازمند 2 سال آموزش و تجربه بوده
7b) اگر جوابyes هست نوع شغل و توضیح در مورد شغل بدین
سوال من اینه:
من کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی هستم ، تو دوره لیسانس کارآموزی 1 سال داشتم ، بعد از گرفتن فوق هم 1 سا ل طرح رفتم حالا باید جواب سوال رو بله بزنم و بعد در مورد شغلم توضیح بدم ....؟؟؟
با اجازه از جناب سر فراش . . .
دوست عزیز من این قسمت فقط مال شغلهایی هست که نیاز به مهارت های تخصصی داره در حقیقت در بلاد کفر میخواهند بدونن شما چه هنری دارید که بتونه به دردشون بخوره و معمولا برای کسایی خوبه که مدرک تحصیلی بالایی ندارند و این براشون یک پون مثبت به حساب میاد.
ولی شما شغلی نداشتید یعنی استخدام جایی نبودید در حقیقت شغل شما درس خوندن بوده که خودش گویای مهارت و تخصص شماست .
پس هیچ چیزی نباید بنویسید . چون در 5 سال گذشته شغلی نداشتید و درس میخوندید . 7a میشه No در قسمت B و C هم چیزی نمینویسید.
شاد و پیروز باشید
ممنون از پاسختون
یک سوال برام پیش اومده:
اینکه من 4 سال کاره پاره وقت تو دوره لیسانس و فوق لیسانسم دارم و الان هم تو یک کلینیک خصوصی کار می کنم بازم بزنم تجربه کاری ندارم ؟؟؟؟؟
داشتن هر مدرکی نشون دهنده یه هنر یا تخصصی هست و مطمئنا داشتنش بهتر از نداشتنشه درسته یه هزینه اضافه برای ترجمش و مهر کردنش باید بدید و لی اگر اون کلینیک براتون نامه را صادر میکنه این را هم به فرم اضافه کنید .فقط اول با کارفرماتون صحبت کنید که همچین نامه ای را به شما میدهند یا نه اگر قبول کردند شما هم در هر 2 فرم 122 و230 درج کنید.
گرچه تحصیلات شما جوابگو هست ولی اینم میتونه یه نمره مثبت برای شما باشه.
ممنونم از پاسختون
پس من سوال 7 فرم 122 رو no بزنم ولی سوابق کاریمو توی سوال 8 بیارم ؟؟؟!!!!!
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun