2015-04-30 ساعت 12:10
(2015-04-29 ساعت 15:21)مير منصور نوشته:خیلی ممونم نمیدونید من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟(2015-04-29 ساعت 12:34)farnaz.f نوشته: سلامبا ارزوي سلامتي براي پدر گرامي
با تبریک به کلیرها شوهر من بعد از ۵۰۵ ماه انتظار در حالی کلیر شد که چند روز بود دعا میکردیم نشه به خاطر حال بد پدرم.التماس دعا دوستان دلم پره.۱ من وقتی میره سفارت بازم باید مثل سری قبل آمریکا باشم؟ یا اجاره نامه ببره کافیه؟ آخه گفته مدارک دمیسایل ایمیل کنید.
۲.آیا خودشم باید بره سفارت؟ یا فقط پاسپورت و نقص مدرک بفرسته؟
۳.آیا شنبه صبح بره ان ام سی عصرش یا فردا صبحش جواب میدن که ظهر بتونه ابوظبی باشه؟
ممنونم شرایط بدیه ۳ ساله ازدواج کردیم واز همون موقع درگیر سرطان پدرم. کاش اصلا اقدام براش نکرده بودم.
فرناز خانم با توجه به گذشت 5 ماه و نيم و 15 روز بافي مانده به اتمام مديكال . چنانچه همسر شما مي توانند بلافاصله راهي عمريكا بشوند .كه بسيار خوب است . ولي چنانچه مجبور هستند مدت بيشتري داشته باشند . بايد بروند و مديكال خود را تجديد نمايند . تا فرصت بيشتري بدست بياورند . پس حتما بايد حودشان بروند . اگر صبح شنبه بروند با خواهش و تمنا و پول بيشتر مي توانند جواب بگيرند از مليكا كمك بگيرند و بلافاصله با ايشان بروند سفارت قبل از ساعت 2 و روز چهارشنبه ويزا بگيرند . اما در هر صورت خودشان بايد بروند . باز هم ارزوي سلامتي براي پدر دارم .
تکس۲۰۱۴ هم لازمه؟
آیا ۱۰ می سفارت باز شده؟ آیا ایمیل بدم بپرسم؟
ان ام سی ۵شنبه عصر بازه؟ کلا ساعت کار صبح و عصر شون چند تا چنده؟
سپاسگزارم