(2015-05-02 ساعت 08:57)ALISHARIFI نوشته:ممنون از لطفتتون ،من امروز میرم دوشنبه میرم سفارت پاس شوهرم را بدم احتمالا چهارشنبه آماده بشه شاید همدیگر را دیدیم موفق باشی.۸۰ روز طول کشید تا کلیر شد(2015-05-02 ساعت 02:02)behjat نوشته:سلام بهجت خانوم(2015-05-01 ساعت 15:30)m.ghoreishi نوشته: سرکار خانم اگه به تلفن شما جواب ندادن میتونید ایمیل بفرستید و سوالتونو مطرح کنید احتمال اینکه جواب بدن بیشتره
iranIVyerevan@state.gov
سلام ایمیل هم دادم جوابی نگرفتم،همه چیز دست به دست هم داده که من یک سفر تنهایی برم،که خیلی هم احتیاج دارم بهر حال از اونجا شمارو در جریان میگذارمممنونم
تبریک به خاطر تایید ویزای همسرتون
ما چهارشنبه وقت مصاحبه دارییم و دوشنبه وقت دکتر . نمی دونم زمان مسافرت شما کی هست . اگر کاری از دستم بر میاد در خدمتم. راستی زمان کلیرینس همسرتون چه مقدار طول کشید .؟ متشکر
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام