2015-05-05 ساعت 08:23
(2015-05-05 ساعت 07:57)amirrrrrrr نوشته:(2015-05-05 ساعت 02:43)DELPHI5 نوشته:(2015-05-04 ساعت 00:11)سوار نوشته: سر جدتون اینقدر پست نزارید (میخوام شیفت صبحیا بتونن بخونندوست عزیز ؛ 6 ماهه شما نمیتونی اقامت علی آباد رو بگیری ، استرالیا و کانادا پیشکش . بهتره یه خورده بیشتر تحقیق بفرمائید .)
سال دومه که دارم شرکت میکنم
سال پیش که شرکت کردم ، بعد از اینکه فهمیدم قبول نشدم تازه فهمیدم که اصلا واجد الشرایط هم نبودم
یعنی اگه قبول هم میشدم نمیتونستم برم (به این خاطر که نه دیپلم داشتم نه سابقه کار)
گفته باشم سنم زیاده ولی ترک تحصیل کردم
سال پیش همه زندگی مو گذاشتم رو لاتاری، مثل خیلی از الانی ها ، حتی قیمت آب معدنی و سیگار و سلمونی رو درآورده بودم
تازه گرفتم که ای بابا اینا همه اش یه شانس مسخره اس
مثل اینکه شما به زیــــــــدت بگی آخر این ماه با اسپرتیج میام بریم فرحزاد ،چون آخر این ماه قرعه کشی بانکی که توش حساب داری انجام میشه (شرح حال خیلی از الان شماها که شهر محل اقامتتون رو انتخاب کردید == میشه همون فرحزاد)
اینا رو گفتم که ضد حال بزنم؟ یه جورایی .... ولی حرف اساسیم اینه
از 5 ام می پارسال اینقدر رو مهاجرت تمرکز گذاشتم
که الان اصلا نیاز به لاتاری ندارم ،یعنی اصلا برام مهم نیست برنده بشم یا که نه (گرچه اگه بشم استفاده میکنم)
خیلی دنبالشو گرفتم ، به حدی رسیدم که اگه همین الان لب تر کنم (مبالغه نمیکنم) کمتر از یک هفته دیگه ، خیلی کمتر تو اروپام (نمیگم کدوم کشور، چون وقتی رفتم تو سفرنامه هام میخوام بگم)
راحت خوب میدونم چجور میشه تا شش ماه دیگه اقامت استرالیا ، کانادا رو گرفت ، کشورهای همسایه که بماند(دبی و ترکیه و امثال هم)
نمیگم کار شاقی کردم ،گرچه کردم
ولی میگم اگه واقعا دم از مهاجرت میزنی ، حداقل باید مثل من باشی
الان هم تا برج 4-5 اسیر فوق ام ، بگیرم رفتم (یعنی چاره ای واسه موندن ندارم ... شغل ام تا برج 4 قرارداد داره ، تمدید نکردم چون شرطش منوط میشد به یه سری فضایا که نمیتونستم انجام بدم)
سرتو دردآوردم که بگم اینجوریاست
مخلص سوار (عمو ضدحال)
بنده اقوام درجه یکم توی یک کشور اروپایی هستند . ویزای ملاقات هم نتونستم بگیرم
یه سوال... ایشون میگه که سال دومه که شرکت کرده و دیپلمم نداشته. حالا
چجوریه که تو این مدت لیسانس رو گرفته و تا 4-5 ماه دیگه "فوق" رو میگیره؟
یعنی با فرض اینکه ایشون پیش دانشگاهی هم داشته (که خودش میگه
نداشته) چجوری راه 6 ساله رو در 2 سال رفته؟
احتمالا به همین روش هم اقامت کانادا و استرالیا و آمریکا رو هم در کمتر از 6 ماه میگیره
در آخر، نکته دیگه اینکه چطور ممکنه، یه شخصی که دیپلمم نداشته در عرض 2 سال تعهدات کاری اینچنین گریبانش رو گرفته
امیر جان، احتمالا منظورشون فوق دیپلم بوده. شما زیادی جدی مسایل رو نگیر.