کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 11:15)behrad.sam نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:01)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:51)behrad.sam نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.

اولا که آره!!! بخت آزماییه، نکنه فکر کردید که مهاجرت تخصصیه؟!؟!
دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که....
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که... .

من به هیچ عنوان نگفتم که بیایم همه به چشم بخت آزمایی بهش نگاه کنیم و به عنوان سرگرمی درش شرکت کنیم، گفتم نفس این پروسه بخت آزماییه، فرق هست بین این دوتا، و البته من مغز کلام شمارو درک میکنم، ولی حرفم اینه که ما نمیتونیم بگیم که کی واجد شرایط هست کی نیست؟! به فرض همین کاراکتر قمر خانوم، چون روستاییه و پول نداره حق نداره جای بهتر زندگی کنه؟! ببینید کسایی بودن که فقط با ۲ هزار دلار!! رفتن و الان زندگی خوبی دارن، این پول رو شاید بتونن قرض کنن! پس نیایم شرایط مشخص کنیم، فقط میتونیم اینرو بگیم که فقط کسایی که حالا به هر دلیلی قصد رفتن ندارن ، درست نیست شرکت کنن، حالا این افراد میتونن پولدار و تحصیلکرده هم باشن!

ما اصلا نمیگیم اینجور افراد ثبتنام نکنن ما میگیم اول شرایطشون بسنجن اگه مناسب نبود صبر کنن شرایطشون جور ک شد ثبتنام کنن.من منظورم افرادی ک تو روستا زندگی میکنن یا افراد شهری نبود من خودم 2014 ثبت نام کردم قبول نشدم 2015 شرایطش نداشتم ثبتنام نکردم نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه؟
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط lady.rezaie - 2015-05-07 ساعت 11:22
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان