کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوستان، عزیزان، بزرگواران
این که الان اعصاب ندارید، حق دارید
این که الان وقتی سلام بهتون میدن احساس فحش شنیدن بهتون دست میده، باز هم حق دارید! Sad
ولی خواهش میکنم کمی به لحن نوشته ها و ادبیات گفتمانمان با همدیگر دقت کنیم! یک بنده خدایی احتمالا یک اشتباهی کرده و اسم یک نفر زیر 18 سال رو ثبت نام کرده، جوری بنده خدا رو کوبیدید که انگار از جنگ جهانی اول تا حالا قاتل تمام کشته شده ها بوده! SadSadSad
تو این یکی دو روز چون سرنوشت منتظرانی چون شما برایم مهم بود چندین صفحه نوشته ها یا بهتر است بگوییم آرزوهای قبل و دل نوشته های بعد اعلام نتایج را خواندم و واقعا تغییر ایجاد شده در لحن نوشته ها (تازه با در نظر گرفتن حذف بسیاری از پستها توسط مدیران سایت) برایم غیرقابل باور بود.
بعنوان یک دوست خواهش میکنم کمی رعایت همدیگر را بکنیم و کسی را برای یک سوال و گناه نکرده به دار نیاویزیم. Sad
شاید اگر مدیران زحمت کشیده و آمار تعداد پستهای پاک شده و نفرات محروم شده در این دو روز را اعلام نمایند عمق فاجعه بیشتر مشخص شود SadSad
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: taherifar ، ziba62ka ، MARY31 ، aaraam

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط Mahboy - 2015-05-07 ساعت 15:06
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: