کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
دوستان یکم در مورد این فرضیه پولی شدن لاتاری (مثلا 100 دلار) ، کم لطفی میکنن ! ببینید اگه پولی بشه ُ سطح تحصیلات معیارش از دیپلم به لیسانس ارتقا پیدا کنه ، اون موقع ما شاهد چند تا اتفاق خوب خواهیم بود :

1-جلوی یه مشت بچه مدرسه ای که با وارد کردن اطلاعات اشتباه ثبت نام میکنن جلوگیری میشه .
2-از ثبت نام شدن کسایی که کم ترین اطلاعاتی از لاتاری دارن جلوگیری میشه ، مثلا : هرکسی اسم لاتاری بگوشش میخوره ... زرتی گیر نمیده که منم ثبت نام کنید .. هم فاله هم تماشا .
3- اینطوری کسایی که استطاعت (نمیدونم املاشو درست نوشتم یا نه) مالی ندارن دیگه پا پیش نمیزارن ... بقول عبدلرضای عزیز کسی که 100 دلار نداره ثبت نام کنه فردا بعد قبولی چطوری میخواد بلیط هواپیما جور کنه و یا با خودش حداقل 10 هزاردلار سرمایه ببره ؟!
4- جلوی ثبت نام فله ای کافی نت ها گرفته میشه !(این خیلی اساسیه )
5- از ثبت نام خانومای خونه دار و اقایون بازنشسته که سطح زبانشون در حد ای ام بلک بورد و تصورشون از شرکت در لاتاری همینجوری بخت ازمایی هستش هم ... جلوگیری میشه !
باور کنین اینایی که گفتم اگه رعایت بشه ... حدود 40 درصد ، امار ثبت نام کنندگان پایین میاد.

بقول استاد عزیز ارش بزرگ :
مدیران محترم اگه نوشته من ایرادی داره خودتون اصلاح بفرمایید .
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، princeworld ، lord_alone_dark

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط meraj-fallahi - 2015-05-07 ساعت 18:54
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان