کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 20:32)lord_alone_dark نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 18:10)iranian1 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 17:51)lord_alone_dark نوشته:  سلام می خوام دردو دل کنم .وقعا از دسته کسانی که الکی لاتاری رو پر میکنن ناراحتم جای منو میگیرین .ایا شما یک سفر خارجی دارین 100 میلیون پول دارین زبان بلدین ؟؟ بنظرم باید لاتاری شرایط داشته باشه نفری 1000 دلار بدن تافل 50یا 40 داشته باشن سفر خارجی یا شینگن یک بار حداقل .لیسانس یا فوق .ادم حسابی باشن .نه هر کسی قهر میکنه بیاد ثبت نام کنه .من 15 ساله دارم ثبت نام میکنم زمانی که کاغذی هم بود نوشتم الان 300 میلیون تو حسابم ۲ تا خونه دارم ماشین دارم ۵ تا شینگن لیسانس دارم زبانم خوبه اماده مهاجرت هستم هنر هم دارم .به این میگن شرایط لاتاری نه اینکه بری اونجا ظرف بشوری بگین من خارجم.یا فک میکنید شرایط دارین فرصت بقیه رو هم میسوزونین .تورو جون بچتون ننویسین .ترو خدا ننوسین .مرد باشین ننویسین .

دوست عزیز اگر شما این همه به خودتان می بالید باید خیلی وقت پیش آمریکا به شما ویزا می داد متاسفم که هنوز عده ایی از شما ها فکر کردید آمریکا فقط زبان وتحصیله...مطمئن باشید کسی که سواد داشته باشه واز هز لحاظمالی تامین باشه قصد مهاجرت نمی کند مگر دنبال تنوع باشد.
خوشبختانه شما متمکن هستید و دولت آمریکا برای افرادی مثل شما راه باز کرده مثل سرمایه گذاری چرا از آن راه وارد نمی شوید و وقت خود را از طریق لاتاری حرام می کنید؟
ویزا سرمایه گذاری eb5 500.000 دلار میخواد که من ندارم .وقتی ادم همه چی داره میره سراغ سطح زندگی بالاتر.متاسفانه که ندادن قبلا اقدام کردم
وقتی پولش رو نداری پس حرفشم نزن دوست خوبم، درد و دل کن ولی فکر نکن تو آخرشی و بقیه که ثبت نام میکنن نه، حرفت رو قبول دارم که تعداد بالایی بیخودی ثبت نام میکنن، به عنوان مثال طرف خانه و ماشین داره و زندگی معمولیش خیلی بهش آسیبی نمیزنه ولی خب میاد تو سرش که فلانی رفته خارج منم برم. تا اینجاش موافقم ولی داداش گلم یه جای قضیه هم افرادی هستن که آدم حسابی هستن ولی شاید وضع مالیشون جفت و جور نیس، و به اون چیزی که لیاقتشون بوده نرسیدن تو ایران. داداش گلم درکت میکنم ولی تو هم بدون شاید مردم بقیه هم شاید حقی داشته باشن.
فدات
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
تشکر کنندگان: lord_alone_dark ، alirezanz ، آینده ، jayjay

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط ajab1 - 2015-05-07 ساعت 20:40
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: