کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 22:55)faryas نوشته:  این بدترین لاتاری ممکنه...دیگه این اولین و اخرین لاتاری که من ثبت نام میکنم ..من ۴۰ روز عذاب کشیدم تو این سایت نتایج بیاد الان هم پادر هواییم ..مارو بگو که تمام زندگی رو تلف کردیم و گفتیم ۵ می تکلیف معلومه ...

میگم انگاری دوباره باید شمارش معکوس ۲۰۱۶ باز کنند !!!

یعنی خدایی مارو بگو برا نظم وقانون میخاییم مهاجرت کنیم به کشوری که هنوز لاتاری رو نمیتونه برگزار کنه بعد ۸ ماه !!!!

یکی از مسولین یونجه زار های سرسبز (بلادکفر) نمیاد ی چیزی بگه !!!

میگم دوستان برا اعتراض بیاید جلو سفارت افغانستان تا مشت محکمی به دهان آمریکا جهانخار بزنیم

مقصر تمام این بدشانسی ها سال های اخیر، کافی نت هایی هستند که برای دو زار پول بیشتر.. من خودم می گم حق هر کسی که دوست داره ، مهاجرت کنه شرایط شو خودش احساس میکنه داره ، هست که ثبت نام کنه کمااینکه خیلی ها علارقم ثبت نام بعد از مصاحبه رد شدند به زعم این اشخاص شرایط مهاجرت وجود داشته دقیقا مثل همه ی ما که این حس داریم

حالا یک شخص ی مقدار پول داره یک مقدار هم زبان انگلیسی یاد گرفته و ی کاری هم بلد هست و یک تحقیقات هم کرده ایران هم انتخاب خاصی نداره و خودشو اماده تر می دونه
لعنت بر کافی نت ها
تشکر کنندگان: princeworld ، faryas ، blue honey

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط majidgbox - 2015-05-07 ساعت 23:01
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: