2015-05-08 ساعت 22:13
(2015-05-08 ساعت 11:53)jayjay نوشته:(2015-05-08 ساعت 11:17)kamran293 نوشته: بدبختی اینه که من نمیتونم واسه تحصیلاتم برم چون معدلم ۱۳.۵ هست..رشتمم مکانیک هست...بخاطر معدل نمیتونم پذیرش بگیرم.
دوست عزيز كي همچين چيزي گفته؟ اگه ميتوني پول جور كني ميتوني واسه دوره مستر در دانشگاه هاي امريكا بذيرش بگيري البته دانشگاه هاي رده متوسط. گوش به حرفاي امثال كاملي نده. اين بابا همه راه ها رو سخت ميكنه تا ملت فقط بيان نيم مليون دلار بدن به اين اقا و تيم وكالتش تا پس از دريافت ٥٠ هزار دلار واسشون اقامت eb5 يا سرمايه گذاري سنگين جور كنه. اينها به فكر دكان خودشونن.
ببين شما معدلت بايد بالاي ٢/٥ از ٤ در اسكل امريكايي باشه و معدل كل شما بالاي اين عدده.
برو توي سايت Usnews كه ليست دانشگاه را توش داره و بگرد دنبال دانشگاه هايي كه رنكينكشون بيشتر از ٣٠ باشه. دوست خود بنده با معدل ١٣/٨ واسه مستر رفت و الان دانشجوي دكترا در امريكاست. البته اگه بتوني پول دوره مستر را جور كني.طبق حرفاي جناب دكترررر كاملي دوست منم الان نبايد اونجا باشه!
مخصوصا الان كه وضع ويزاي دانشجويي عاليه و فرت و فرت دارن ويزا ميدن.
خود من اگه واسه ويزاي سرمايه گذاري سبك اقدام نكرده بودم حتما اين راه را ميرفتم
ممنون..اره این کلا ادمپ نامید میکنه..همش میکه پل پشت سرتونو خراب نکنید..کسی نفهمه مثلا اللن ما دیگه پل ساعت لندن رو داریم خراب میکنیم..چی بگم...چشم..از راهنماییت بسیار ممنونم دوست گرامی..