2015-05-10 ساعت 09:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 09:30 توسط r.bazargan.)
(2015-05-10 ساعت 01:28)اشکان 3D نوشته: ممنون از همه بچه های گل مهاجر سرا این جا که واقعا انسان و فهمیده هستن دلگرمی دادن بهم مرسی ۲ سال پیش وسطاش ثبت نام کردم امسال تو فروم اولین نفر تو ۵ دقیه اول خیلی خیلی امید داشتم صبح تا شب به این امید میرفتم سرکار که اسمم امسال در میاد از استرس یک هفته دیر چک کردم اخرم نشد که بشه واقعا موندم من اوردم 26 سالمه انگار 36 سالمه موهام سفید شده به هرکی میگم میخنده بهم میگه پیر شدی واقعا نکنه ماهم حالا حالا ها اسم مون در نیاد هر سالم که داره تعداد کمتر میشه خدایش خیلی ظلمه اونم تو این مملکت و شلوغی گرونی تهران تا کی میتونیم صبر کنیم تا کی..
شما با این رزومه خوبتون میتونید به راحتی فاند بگیرید برید هم درستون و بخونید هم بعدش اقامتتون و درست کنید حالا آمریکا نشد کانادا آلمان استرالیا
همین چند ماه پیش یکی از دوستان ما که وواقعا قوی بود تو بحث برنامه نویسی تصمیم گرفت که بره از ایران با زن و بچه خلاصه رزومه فرستاد و مکاتبه کرد الانم داره میره آلمان در عرض 6 ماه همه این اتفاقا افتاد
کارشم اونجا آماده اس .... لاتاری یه شانسه هیچ تضمینی درش نیس اگر واقعا فکر میکنید اینجا دارید حروم میشید و میتونید موفق تر باشید و واقعا هدفتون مهاجرته به راههای منطقی و مطمئن فکر کنید
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری : Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه