2015-05-10 ساعت 14:41
(2015-05-07 ساعت 17:03)hilda60 نوشته:(2015-05-07 ساعت 15:12)nargesi نوشته: سلام دوستان
من پرونده خانوادگی دارم و بهم وقت دادن.
یه مشکلی دارم وقت من دوشنبه ۹ صبحه، زنگ زدم منشی دکتر گفتن جمعه دیره برا مدیکال، ۵شنبه هم تعطیل رسمیه ۴ شنبه بیای خوبه. مشکل اینه که من الان گواهی پلیس درخواست دادم (ایران نیستم و گواهی پلیس اینجا لازمه) و این طول می کشه دستم برسه. منشی گفت یا ۴ شنبه باید بیای برا مدیکال یا جوابت 11 صبحه دوشنبه آماده میشه ۹ صبح سفارت برو بعد بیا اینو ببر بنداز تو صندوق.
می خواستم بدونم کسی اینکارو کرده که مدیکال بعد بندازه تو صندوق؟ اگر بخوان همون موقع ویزا بدن دیر بردن مدیکال چند ساعت بعد ممکنه برگ نقص پرونده بدن؟
وقت ۹ صبخ دادن می تونم دیرتر خودم برم؟ می تونم درخواشت بدم بعد از ظهر باشه مصاحبه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
هیچ مشکلی نداره . برای ما هم چند ساعت بعد از مصاحبه مدارک مدیکال آماده شد ..
ساعت ۹ صبح مصاحبه ما بود که بدون مدارک مدیکال رفتیم و مصاحبه انجام شد و بعد آفیسر گفت برید مدارک مدیکال رو بیارید و داخل صندوق بندازید. ما هم رفتیم و نزدیکای ساعت سه بعدازظهر همون روز مصاحبه مدارک پزشکی رو داخل صندوق سفارت انداختیم .. دو رو ز بعد هم ویزای من آماده شد
حالا باز چون شما کیس خانوادگی هستید این قضیه رو با منشی دکتر کریستین درمیون بذارید از ایشون بپرسید ایشون خیلی واضح و کامل و به صورت فارسی براتون توضیح میدن. شمارشون هم تو سایت بگردید هست..
سلام دوست عزیز شرایط ما هم مثل شماست من یکضرب گرفتم ولی همسرم کلیرنس خورد برای کلیرنس همسر شما آفیسر تاریخ تعیین کرد ؟ به ما اولش گفت بین ۳-۶ ماه ولی من که رفتم ویزامو بگیرم گفت ۱ ماه دیگه سایتو واسه همسرت چک کن.
امیدوارم به زودی همسر شما و همسر من کلیر بشن
من که بدون همسرم نمیرم

شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....