کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-10 ساعت 01:04)اشکان 3D نوشته:  لعنت به من بی شعور که توی این مملکت گیر کردم امسال پارسال که شرایطش رو داشتم ثبت نام کردم اما اسمم در نیومد باید ۳ سال قبلش که شرایطش رو نداشتم من مثل بقیه ثبت نام میکردم مثل اون پیرزن 65 ساله که نوه هاش از رو بیکاری و شوخی ثبت نامش کردن اسمش درومده میگه با این پاهام تا دمه در نمیتونم بیام حالا کجا برم اینم از شانس منه و بقیه که هر سال داره تعداد نفرات برنده هم کم میشه....

بله خیلی ها رفتن کانادا و استرالیا با خوردن پول مردم و دزدی اختلاص از دوست و اشنا رفتن دارن زندگی میکنن یکیش خودمن گه رفیقم 100 میلیون تومن من رو بالا کشید و رفت استرالیا با زنش این داستان قشر ما قشر اختلاص منم دوست دارم یه کثافت بشم تو همه چی از همه بالا برم تا خودم رو بالا بکشم اینه ایرانی بودن ایرانی زندگی کردن تو ایران دیگه نمیکشم همه فک فامیل دوست اشنا رفتن اون ور دخرتای فامیل ازدواج میکنن طرف میبرتشون خارج از ایران زندگی کنن بعد من واقعا خریت کرم که حال روزم این شده خدا نجات بده بازم همون جمله تا کی...
تازه توی ۵ دقیقه اول ثبت نام کردم بازم اسمم در نیمد....
خدایش خیلی خیلی خیلی سخته دوباره منتظر لاتری سال بعد باشی با اون همه استرس تا ۵ MAY باز صبر کنی الا بشه ایا نشه واقعا از قمارم بدتره...
سلام دوست عزیز دردنامه ات رو خوندم ومتاثر شدم ولی از یک جهت خوشحالم که با اینکه این همه نامردمی از دوست کشیده ای ولی پاک موندی ۰(چون تجربه میگه اکثر کلاهبرداران کسانی هستند که قبلا سرشان کلاه رفته است ).با این همه استعداد راه های زیادی برا رفتنت هست البته اگه تصمیم به رفتن داری یک از اونها اینه که اگه لیسانس داری از یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیر (دانشگاه های متوسط وپایین وهزینه یکسال شهریه رو هم پرداخت کن )این گونه دانشگاه ها چون دولتی نیستند نیاز به این شهریه ها برا اداره دانشگاهشون دارن .سال های بعد میتونی هم کار کنی وهم درس بخونی وبه مدارج بالای علمی هم میرسی .شاد باشید
تشکر کنندگان: lighter ، اشکان 3D ، Gl@diator

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط farrokh33 - 2015-05-10 ساعت 15:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: