کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-11 ساعت 21:47)َalikh نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 21:44)s azmoun نوشته:  آقایون الکی جو سازی نکنین درسته عده ای از جوونها فهمیدن لاتاری چیه ولی همچین خبرهایی هم نیست که این همه شرکت کننده باشه از 100 تا جوون آنلاین ۲ نفر بیشتر نمیدونن که اصلا لاتاری چیه، تازه ما خودمون مقصریم که میریم پیش هرکسی سفره دلمونو باز میکنیم که قبول نشدیم و لاتاری رو لو میدیم ولی بازم نگران نباشین شرایط ثبت نام اونقدر گنگ هست که هر کی نیاد... فقط تبلیغات نکنین تا حق اونایی که واقعا واسه برنده شدن تو لاتاری برنامه دارن ضایع نشه. ممنونCool
اتفاقا باید همه بدونن تا اونایی که واقعا لازم دارن برن شرکت کنن شاید برنده بشن من فکر نمی کنم تو لاتاری که همش شانسه کسی جای کسه دیگه رو تنگ کنه بخصوص که ممکنه نپالیها و بقیه اسیا کیسهای پایین رو بگیرن

اصلا موافق نیستم تو اصلا به اینجاش فکر کردی که اونایی که باخبر میشن و میرن ثبت نام میکنن شانس ویگران مثلا من و تو رو کم میکنن؟ تازه خیلی از اونها قبول میشن ولی ادامه نمیدن به هر دلیل... و اینکه عده ای هم حتی پاشون تا آمریکا میرسه ولی چون نمیتونم با شرایط کارگری اونجا خودشونو وقف بدن بر میگردن ایران، این حرفهام همشون از رو سند هست و این اشخاص فقط جوگیر میشن و میام شرکت میکنن و وقتی میبینن بابا زندگی تو آمریکا همچین کشکیم واسشون نیست ... خلاصه اینکه موضوع رفتن به آمریکا نیست و موضوع اینه که با چه هدفی میخوای بری... پس به حق اونایی که زندگی و پیشرفت تو آمریکا با همه مشکلات و سختیهاش واسشون مثل پرستش هست ارزش قائل بشیم و الکی اجازه ندیم یه سری آدم بیاد بره اونجا و آبروی رفته ها و موفق هارو هم ببره.کلام آخر ... اونایی که دل دارن بیان جلو نه جوگیرها
تشکر کنندگان: alirezanz

پیام‌های این موضوع
هواي دلم طوفانيست... - توسط taherifar - 2015-05-06 ساعت 08:56
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 16:31
. - توسط Kaveh - 2015-05-07 ساعت 19:49
دو تا سایت در توضیح مشکل - توسط morteza.webgard - 2015-05-07 ساعت 21:45
خداحافظ ; همين حالا ... - توسط taherifar - 2015-05-09 ساعت 12:59
RE: گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶ - توسط s azmoun - 2015-05-11 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: