کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-07-06 ساعت 18:32)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 18:22)HOMAYON53 نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 18:04)majid_229997 نوشته:  صدرا به خدای که قبولش دارم دروغ نمی گم ولی مهم نیست تمام شد خدافظ مهاجر سرا
پست هام پاک کردم که فکر نکنی می خوام راه اشتباه بگم بچه ها اصرار کردن که تا همین جاشم گفتم بای

دوست عزيز شما كه شماره كيست مال 2011 هست چطوري با 2010 ها رفتي مصاحبه.

باریکلا همایون جان

من این نکته رو بهش دقت نکرده بودم ، از بس همه چی رو قاطی پاتی کرده این آقا خودش هم قاطی کرده و همه چیز رو اشتباه می نویسه!!!

با سلام خدمت دوستان

من دقیقاً در جریان پست های آقا مجید یا همون Morteza_2010 نبودم و اصلاً کاری ندارم. اما من به قبولی ایشون در لاتاری شک ندارم . یک دلیلی که دارم اینه که چون ایشون هم هتل بیوک ارشان بودن ، با هم رفته بودیم مدیکال و در جریان آزمایشات پزشکی و معاینه دکتر با هم بودیم . این مورد رو در نظر داشته باشین که شما نمی تونین بدون داشتن کیس نامبر معتبر ، درخواست وقت دکتر بدین . ضمناً دلیل رد شدنشون اصلاً به مدرک دیپلم مربوط نمیشه و یک اشتباه خطرناک هستش که همه می تونن مرتکب بشن و یک دلیل کاملاً منطقی هستش که اگه خودش توضیح نده من حتماً براتون می نویسم تا بقیه مرتکب این اشتباه نشوند.

ما اینجا جمع شدیم تا چند کلمه یاد بگیریم . بهتره به جای محکوم کردن همدیگه ، سعی کنیم از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: afsan2010 ، ساشا ، اليزا ، بنيتا

پیام‌های این موضوع
سوتی! - توسط To USA - 2010-05-28 ساعت 12:33
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط farzad24 - 2010-07-07 ساعت 08:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: