کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-05-16 ساعت 13:28)behjat نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 12:43)omid man نوشته:  من اگر خدا بخواد ده روز بعد میرم .هر چی که لازم بود جمع کردم.همش شد یه چمدان و یه کوله پشتی. نمیدونم دوستان دیگه چی میبرن که زیاده همینقدرشم سوغاته نصفش دارم وسواس پیدا میکنم که نکنه بقیه کارشون حساب شدس و مال من برنامم ناقصه هههههههه

سلام انشاالله به سلامتی ما هم که دونفریم فکر نمیکنم بیشتر از بار شما همراه ببریم نگران نباشید هر شخصی خودش بهتر میدونه چی لازمه که ببره موفق باشید
كل بار يك خانواده يكطرف و وسايل اضافي كه داشتن يه كوچولوي دو ساله به موضوع اضافه ميكنه هم يك طرف ديگه Big GrinBig Grin، خيلي با هم مقايسه نكنيد، شرايط خيلي فرق ميكنه WinkWink

ولي من نميفهمم چرا اين صفحه اينقدر سوت و كوره!! فكر كنم همه انرژي شون رو در مرحله انتظار براي مصاحبه و كليرنس تموم كردن اومدن اينجا! يا اونهايي كه رفتن حسابي درگير زندگي جديدن و نميرسن سر بزنن SmileWink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: laleht ، farrokh33 ، jupiterx ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Mahboy - 2015-05-18 ساعت 17:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان