2015-05-28 ساعت 08:10
(2015-05-28 ساعت 02:43)babisondes نوشته:(2015-05-28 ساعت 02:35)mojgan m نوشته:(2015-05-28 ساعت 02:05)babisondes نوشته: ماهم تماس گرفتیم اما متاسفانه گفت تا هفته دیگه تو سایت اعلام میشهوایسادی شکلک درآوردی. الاهه جان رو خندوندی. حالا صبر کن تا هفنه آینده
اما یه چیزی که چرا نگفت و اونم فکر کنم چون خانومم خندش گرفته بود وسط صحبت نتونست درست حرف بزنه شاید شک کرده و نگفت کیه زمان مصاحبه!
نه بجان ابجی
اتفاقا رفتم از جلو چشمش که خندش نگیره اما باز خندید، من میمیرم از فضولی تا اون موقع
ایمیل بزن جوابتو می دن .من اول ایمیل زدم به تعطیلات خورد جواب ندادن بعد تعطیلات زنگ زدم یه خانومه جواب داد گفت تاریخ مصاحبه رو .بعدش دیشب جواب ایمیلم هم اومد البته اطلاعات کامل می خواست باید تاریخ تولد، اسمت رووهر چیزی که توسایت برای چک کردن خودت میزنی رو براشون بفرستی
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس