کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-28 ساعت 02:43)babisondes نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 02:35)mojgan m نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 02:05)babisondes نوشته:  ماهم تماس گرفتیم اما متاسفانه گفت تا هفته دیگه تو سایت اعلام میشه
اما یه چیزی که چرا نگفت و اونم فکر کنم چون خانومم خندش گرفته بود وسط صحبت نتونست درست حرف بزنه شاید شک کرده و نگفت کیه زمان مصاحبه!Sad
وایسادی شکلک درآوردی. الاهه جان رو خندوندی. حالا صبر کن تا هفنه آیندهBig Grin

نه بجان ابجی
اتفاقا رفتم از جلو چشمش که خندش نگیره اما باز خندید، من میمیرم از فضولی تا اون موقع Sad

ایمیل بزن جوابتو می دن .من اول ایمیل زدم به تعطیلات خورد جواب ندادن بعد تعطیلات زنگ زدم یه خانومه جواب داد گفت تاریخ مصاحبه رو .بعدش دیشب جواب ایمیلم هم اومد البته اطلاعات کامل می خواست باید تاریخ تولد، اسمت رووهر چیزی که توسایت برای چک کردن خودت میزنی رو براشون بفرستی
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: mojgan m

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015 - توسط ARSAMNEW - 2015-05-28 ساعت 08:10
RE:نحوه چک کردن نامه دوم - توسط eastern phoenix - 2015-06-19 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان