(2015-05-28 ساعت 02:03)Paradox نوشته:(2015-05-27 ساعت 20:42)Masbafa نوشته: در مورد لیستی که مد نظرتون هست، من فکر می کنم که بستگی زیادی به وجود پیشنهاد کاری از طرف شرکت، در اون بازه ی زمانی خاص داره. یعنی به این صورت نیست که در این چند ماهِ سال ۲۰۱۵ اگر اسم برخی شرکت ها در لیست وجود نداشته نباشه، این معنی رو بده که اونها کلاً فعالیتی در این زمینه ندارند و یا ناموفقند.
اگر اشتباه می کنم، دوستان اصلاح کنند.
آخه همین الانم شرکت های مهاجرتی مدعی هستن که اسپانسر کار ، پیزا هات
و چی چی برگر هست.
--------------
من باز هم لیست رو گشتم ، خدا خیر بده، فقط یه نفر دیدم Painter بود ، مابقی
همه دکتر مهندس و دانشمند و محقق !
تازه احتمالا این نقاش اون نقاش که من فکر میکنم (بنا!) نیست ، احتمالا یارو واسه
خودش یه پا داوینچی بوده !
یعنی همش الکی بود که اونجا نیاز به کارگر خدماتی دارن . یا مثلا پیتزا فروش که
سوسیس بذاره لای نون . ظاهرا هیچ خبری از این کارا نیست ، بلکه بالعکس
همه مشاغل حرفه ای هست .
شاید این سایت اصلا نوع سوم EB3 رو پوشش نمیده ؟
یک سوال دیگه :
این country که نوشته ایران ، یعنی طرف که استخدام شده ، (از) ایران بوده یا (در) ایران بوده ؟
منظورم اینه که ممکنه اینا که نوشته ایران ، طرف مثلا دانشجو ایرانی بوده تو آمریکا ، بعد درخواست
استخدام داده ، نه این که از داخل ایران اقدام کرده باشه؛ اونوقت اینو نوشته باشه کشور ایران که منظورش
این هست که این شخص متولد ایران بوده . یا این که نه، منظور اینه که از داخل ایران اسخدام شده و الان
ایران ساکن هست ؟
اگه این جوری باشه نشون میده خیلی ها کارشون درسته . طرف نشسته تو ایران ، از اینتل و یاهو و گوگل
براش نامه فدایت شوم اومده !
نیز سوال بعدی :
چرا وقتی روی کشور United States of America کلیک میکنم ، لیستی که میاره واسه کشور های دیگه است ؟
به علاوه این که برای آمریکا نوشه 13 نفر ، اما وقتی روش کلیک میکنید ، 979 نفر نشون میده !
بالاخره این قضیه ی کشور ها چیه ؟ از یا در ؟
بعد چرا اعداد و ارقام با هم نمیخونه ؟ 13 نفر کجا 979 نفر کجا ؟
نیازمند راهنمایی جناب lordsaroman هستیم.
ممنون
سلام... اولا که هنوز نفهمیدم شما چرا انقدر اصرار داری این روش رو بکوبی... باشه آقاجون این روش اخخخخ جیزززززه شما بیخیال شو (قصد توهین و جسارت و هیچ چیزه دیگه ای هم ندارم فقط پیشنهاده ... بیخیال شو ... خلاص)
اینکه (از) ایران یا (در) ایران من فکر میکنم که کلا تابعیت مهمه یعنی این افراد همگی ایرانی هستند ولی ممکنه موقع اقدامشون تو ایران باشن یا تو یه کشور دیگه...
راستش واسه بعضی از سوالات دیگه ات هم با رفرنس جواب دارم که البته نوشته هم بودم ولی بعضی از دوستان خواستن رفرنس ها رو حذف کنم که بعضیا با پیگریهای بیخودی کاری نکنن که اصلا شرکته بگه آقا ما غلط کردیم.... ایرانیها نیان بهتره...
موفق باشی (ولی پیشنهاد اولمو جدی بگیر لطفا چون اگه تو هر کاریو هر چیزی از اولش با بی اعتمادی بری جلو خدا آخرشو باید خیر کنه)
Category: EB3-Unskilled Worker ----- PERM filed with DOL: 02.May.2015
Preferred City: Houston ----- Preferred Job: Cooks, Fast Food
Audit Received: No ----- Audit Received Date: n/a
PERM Approved: 18.Nov.2015 ----- I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING ----- Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING ----- Visa Granted: PENDING
Preferred City: Houston ----- Preferred Job: Cooks, Fast Food
Audit Received: No ----- Audit Received Date: n/a
PERM Approved: 18.Nov.2015 ----- I-140 Filed with USCIS: PENDING
I-140 Approved: PENDING ----- Visa Interview: PENDING
Clearance: PENDING ----- Visa Granted: PENDING