2015-06-01 ساعت 08:12
(2015-06-01 ساعت 07:55)dorfam نوشته:(2015-06-01 ساعت 07:51)فاطمه نوری نوشته:(2015-06-01 ساعت 07:35)dorfam نوشته: دوستان ممنون مىشم اگه لينکى هست به من معرفى کنيد يا اگه جايي توى مهاجرسرا هست يا اگه هر کسى از دوستان اطلاعاتى داره ممنون مىشم در اختيار من بزاره چون متاسفانه من احساس مىکنم خانواده همسرم يکم از گيجى من در بدو ورود و هم اينکه به قوانين نا اشنا هستم نمىخوان به من اطااعات زيادى بدن, من اصلا نمىدونم الان که با ويزاى ازدواجى اومدم اينجا کى گرين کارت مىگيرم کى درخواست سوشال سکوريتى بدم چطور و کى مىتونم برگردم ايران, من مىخوام شش ماه ديگه برم مامانم رو ببينم اما مدام به من ميگن نميشه چون گرين کارت که ندارى بايد دوسال نرى از اينجا, لطفا يکى راهنماىى کنه من رو از ظلمت جهل و نادانى نجات بده
دوست عزیز تا جایی که میدونم اولا که شما گرین کارتتون بیاد میتونید برگردید و معمولا بطور متوسط یه ماهه میاد،برای سوشال هم لازم نیست کاری کنید،میاد واستون.حتی اگه میخواید برگردید همین الان هم با وجود اینکه گرین کارتتون نیومده میتونید برگردید چون من شنیدم این ویزایی که باهاش اومدید تا یکسال اعتبار داره( مطمین نیستم).ولی مطمینا وقتی گرین کارتتون اومد بدون هیچ منعی میتونید برگردید.
ممنونم خانمى از راهنماييت,اخه ويزاى من بدليل انقضاى مديکالم که حدود چند روز ديگه باطل ميشه, تو فرودگاه يه برگه داد اون افسر و توش نوشته نوداماد روز قبل از دومين سالگرد ازدواج بايد يه فرمى پر کنم واسه گرين کارت,گيج شدم بلاخره فرم رو پر کنم ؟؟؟
شما حتما چون ازدواجتون زیر 2 سال هست گرین کارت کاندیشنال میدن و بعد از 2 سال باید ثابت کنید که با همسرتون زندگی کردید تا گرین کارت دایمی بگیرید که البته اصلا کار سخت و پیچیده ای نیست.ولی با گرین کارت کاندیشنال هر کاری خواستید میتونید انجام بدید و هیچ فرقی با دایمی نداره و میتونید به ایران برگردید.دوستان دیگه هم اگه اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنن
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه