کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
(2010-07-10 ساعت 23:56)shahtab1345 نوشته:  mgy
ممنون

سعی کنید مشخصاتتون رو اینجوری بنویسید:
full nme:xxxxxxx
full case number:xxxxxxx
date of birth:mm/dd/yy

اگه اینجوری بنویسید حتما جواب میدن
Rolleyes
(2010-07-10 ساعت 15:41)mgy نوشته:  [quote='mgy' pid='60908' dateline='1278314448']
سلام خدمت تمام بروبچه های باحال مهاجرسراSmile
همسر من در زمره برندگان لاتاری 2011 می باشد ومن هم طفيلی ايشان.درثبت نام اوليه در فاميل ايشان يک a ناقابل را وا انداخته ايم(صحيح:BaXXXX غلط:BXXXX).اين خطا را در اول جولای موقع چک آنلاين متوجه شديم. متن زير را برای KCC ايميل کرديم:

Case Number:2011AS00014XXX
PA Name:BXXXX XXXXX
Date of Birth:19XX
Preference CategoryBig GrinV Diversity
Foreign State Chargeability:Iran
Dear Sir/Madam
It appears that I may have made an error in my initial DV lottery entry. My correct family name is BAXXXX, but in Electronic Diversity Visa Entry Form and in DV Lottery Notification Letter was BXXXXX. I entered my correct family name in Forms DSP-122 and DS-230 Part I & III and I sent to your office on June 2,2010 by DHL(Barcode:303XXXX).
Please let me know in your answer if you included new information in my file.
Sincerely yours
XXXX BaXXXXX
به نظر شما عزيزان کار ديگری بايستی بکنم؟آيا اميدی هست که اصلاح را قبول کنند؟
سلام
امروز جواب KCC به صورت زير آمد:
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are waiting to be processed. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
به نظر شما فقط بايستی صبر کنيم تا نوبت بررسی فرم های ما برسد؟همانطور که می بينيد دراين متن اشاره ای به اصلاح اشتباه در ثبت نام اوليه در فاميل و include آن در فايل ما نشده ااست.Smile

ببینید آفیسر نمیتونه بیاد برای هر داوطلب یه متنی رو تایپ کنه
اونا از جواب های آماده استفاذده می کنن جون فرصتشو ندارن
وقتی میگه کیس شما رفته تو نوبت پروسس منظورش اینه که همه چی ردیفه
واسه منو بقیه هم همونو فرستاده
منظورش همینه که ok هستش
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mgy

پیام‌های این موضوع
RE: اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه - توسط free_free - 2010-07-11 ساعت 00:03

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان