(2015-06-14 ساعت 19:31)lordsaroman نوشته:ابتدا ابراز خرسندی بنده را از اینکه من را دوست خود می دانید پذیرا باشید؛(2015-06-14 ساعت 15:10)MohsenCH نوشته: با سلام خدمت مدیر عزیز جناب lordsaroman،،
قبل از هر چیز خودم رو معرفی میکنم، من محسن هستم از پرسنل یکی از شرکتهای مهاجرتی کانادایی با بیش از یک دهه فعالیت. پس از تحقیقات بسیار عمیق و گسترده درباره تمام جزییات انجام پرونده EB3 به روش پیشنهادی این شرکت فراهم کننده پیشنهادهای کاری توسط تیم حقوقی شرکت که شامل وکلای کانادایی و آمریکایی می شوند از قانونی بودن و عملی بودن این روش اطمینان حاصل شد.
حال به شما پیشنهاد میکنم اگر واقعا رسالت تان مانند ما راهنمایی صادقانه است، اولا سطح تحصیلات، تخصص یا تجربه خود را در زمینه حقوق مهاجرت بخصوص حقوق مهاجرت به آمریکا به ما و خوانندگان عزیز اعلام فرمایید تا همه کمی از پیش زمینه حقوقی و صاحب نظری شما مطلع شویم (اگر قبلا در این سایت این مورد را عنوان کردید پوزش مرا پذیرا باشد و دوباره تکرار کنید یا لینک صفحه مربوطه را ارسال کنید)
و دوم افتخار و اجازه (من را محروم از استفاده این نکنید!) این را به من اعطا کنید تا در فرمت مناظره، پرسش و پاسخ، مصاحبه، گپ دوستانه یا هر فرمت دیگری که در نظر شماست مساله مهاجرت EB3 در حال انجام به روش کنونی در ایران را مورد بررسی قرار دهیم تا علاقه مندان را از سردرگمی و متقاضیان را از نگرانی برهانیم.
به شما اطمینان میدهم تنها هدف من انتقال اطلاعاتی است که ما در پروسه تحقیق درباره روش EB3 و شرکت ارایه دهنده پیشنهادهای کاری جمع آوری کرده که در نهایت قانونی و عملی بودن این روش را به اثبات کرد.
منتظر پاسخ شما به پیشنهادم هستم.
سلام دوست عزیز. بنده فارق التحصیل یکی از سه دانشگاه تاپ آمریکا و الان مشغول به کار در یکی از کمپانی های FORTUNE100 آمریکا هستم و به طور روزمره در کارم با مرور بسیاری از قراردادهای پیچیده ی حقوقی سر و کار دارم.
بنده ازاین که شما برای روشن شدن حقیقت مایل به کمک هستید استقبال می کنم. من از شما تقاضا می کنم که برای روشن شدن حقیقت به طور خصوصی سه قرارداد زیر را برای من بفرستید:
۱- قرارداد امضا شده (Executed Version) بین شرکت مهاجرتی ایرانی کانادایی شما و شرکت واسط کانادایی
۲- قرارداد امضا شده (Executed Version) بین شرکت واسط کانادایی و شرکت های کارفرما
۳- پیش نویس قرارداد بین مشتری و شرکت مهاجرتی ایرانی کانادایی
توجه داشته باشید که بنده جای هیچ بحث و مناظره و گفتگویی نمی بینم مگر اینکه اول مدارک بالا را مرور کنم. چون هر حرفی که زده بشه Unsubstantiated Claim هست. تنها و تنها چیزی که می تونه بنده را قانع کند دیدن مدارک بالاست و لاغیر.
وقتی شما این رو برای بنده بفرستید و مرور کردم، در صورتی که ابهامات من رفع شد اون وقت اینجا به طور علنی اعلام می کنم که این قضیه قانونی هست.
همچنین چون پیام خصوصی شما فعال نیست بنده یک پیام خصوصی برای شما ارسال کردم که آدرس ایمیل من توش هست تا شما بتونید مدارک بالا را برای من بفرستید.
با تشکر
ضمن اشاره به این موضوع که شما بند ۷ قوانین سایت خود را نقض کردید، محض اطلاع اشخاصی به غیر از من و شما که مدرک از بهترین دانشگاههای آمریکای شمالی دارند و به نظر من مخاطب اصلی این بحث هستند پیشنهاد میکنم کمی درباره عبارتی که شما از ان استفاده کردید صحبت کنیم "Unsubstantiated Claim".
قابل توجه دوستان عزیز، معنی این عبارت یعنی ادعای اثبات نشده یا همان حرف بی پایه و اساس می باشد. دلیل اصلی اینکه من در اوج مشغله کاری از وقت خود زده و در این اطلاع رسانی به هموطنان و همچنین ارتقاء رنکینگ این سایت کمک میکنم، فقط و فقط مقابله با رواج حرف بی پایه و اساس راجع به مهاجرت از طرف افراد جهت دار، هدفدار، بی تخصص و بی تجربه می باشدکه این روزها در فضای مجازی اینترنتی و شبکه های ماهواره ای کم هم نیستند.
البته من تا اینجا هنوز جسارت نکرده و شما را در مجموعه این افراد قرار ندادم و پیش فرض را این قرار میدهم که شما یک فرد انسان دوست بوده که با تمام مشغله کاری خود در یکی از ۱۰۰ شرکت برتر آمریکا برای نجات پول هموطنان خود احساس مسولیت می کنید و وقت گرانبهای خود را صرف این موضوع می کنید مگر خلافش برای همگان اثبات شود.
حالا بریم سر اصل مطلب؛ شما از من درخواست کردید که تمام قراردادهایی که ما یک طرف ان هستیم و حتی قراردادی که ما طرف ان نیستیم را من به آدرس ایمیل شما که مشخص است برای فاش نشدن هویت خود فقط برای این کار درست کردید ارسال کنم. لطفا مرا توجیه کنید که ارسال قرارداد کاری ۲ شرکت (که با توجه به اینکه فرمودید در زمینه قرارداد تجربه دارید باید بدانید که چنین قراردادهایی محرمانه هستند) چه ابهامی از ادعای بنده و شما برای قانونی یا غیر قانونی بودن EB3 برطرف می کند؟ البته این را هم بگویم، اگر مانند تمام متقاضیان دیگر با ما تماس گرفته و اخذ مشاوره کنید، پس از واجد شرایط شناخته شدن توسط ما با ارسال کپی پاسپورت، آدرس و تلفن خود امکان ارسال پیش نویس قرارداد شرکت ما با شما وجود دارد که مانند بیشتر قراردادهای حقوقی خدمات، شرایط، مسولیتها و هزینه ها در ان ذکر شده است.
قرارداد با شرکت واسط و کارفرما را اگر توانستید مرا توجیه کنید که چگونه به ابهام زدایی کمک خواهد کرد به حضورتان میرسانم البته پس از آشنایی بیشتر با هویت واقعی شما. چون صادقانه بگویم، با کمال احترام این خواسته شما آنقدر بی دلیل به نظرم میرسد که فقط تردید من درمورد هدف اصلی شما از هدایت مبحث EB3 به سمت منفی گرایی را بیشتر می کند. ولی اطمینان دارم در ادامه بحث شما این تردید را از ذهن همگان پاک خواهید کرد.
اگر با این شرایط ترجیح می دهید از گفتگو در این زمینه سرباز زنید، من به نوبه خود مشارکت هر کدام از اعضای این سایت که با شما هم نظر هستند را در ادامه این بحث قبول میکنم و آمادگی خود را برای پاسخگویی به ایشان اعلام میدارم.
منتظر پاسخ شما هستم