کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-06-15 ساعت 09:40)شیرین0053 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 21:20)mohsenmb نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:35)satanicboy1 نوشته:  این وسط سوالی که پیش میاد کسانی که کاردانی یا لیسانس دارن هم باید دیپلم همراه با پیش دانشگاهی ارایه بدن ؟
من هنرستان بودم و پیش نخوندم ولی مدرک کاردانیم اومده لیسانس هم تموم شده پارسال اما اصل مدرک حاضر نیست
یه راهنمایی میفرمایید در فرم چی بزنم ؟

دوست گرامی از من دیپلم وپیش دانشگاهی خواستند که من پیش رو نداشتم و معادل دادم. و شما هم همون کاردانی که نقد هست رو بزنید که associate هست. اگه کاردانیتون هم فنی حرفه ای هست میتونید با مراجعه به دانشگاه فنی حرفه ای واقع در خیابان برزیل شرقی مدرک معادل بگیریدو اگرهم تا موقع مصاحبه اصل لیسانستون اوکی شد هردو رو میتونید ببرید یا به همون کاردانی بسنده کنید.Cool
ببخشید مدرک من دیپلم فنی حرفه ای هست و میگن که باید گواهی معادل سازی پیش دانشگاهی بگیرم.رفتم اموزش پرورش اما گفتن همچین چیزی نداریم.لطفا کسای که گرفتین راهنمایی کنید به چه صورت بوده.ممنون.

سلام

اگر شما کاردانی خوندید به طور کامل و مدرکشو دارید و یا لیسانس دارید نیازی نیست ...

این برای کسانی هست که حدود 1 ساله کاردانی را خوندن ...

موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: bahar101

پیام‌های این موضوع
نبود اصل مدرک دپلم - توسط mahan84 - 2014-08-23 ساعت 12:43
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط Mahmood129 - 2015-06-15 ساعت 10:11
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:16
تعداد ترجمه ها - توسط sd.jaberi - 2015-01-31 ساعت 15:13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان