کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها
(2015-06-16 ساعت 10:46)hanifkc نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
یه موضوعی که فکر می کنم همه ماهایی که ماه آخر میریم مصاحبه برامون مهمه اینه که آیا در صورت AP چک خوردن فرصتی برای کلییر شدن هست یا نه؟ تا حالا که اکثر کلییرها حداقل ۳ ماه طول کشیده، آیا ماه آخر دو یا سه هفته ای کلییر می کنند؟
از دوستان و پیشکسوتان محترم خواهش می کنم پاسخ منطقی به این سوال که دقدقه خیلی از ماهاست بدن، بهرحال دونستن واقعیت ها خیلی بهتر از زندگی تو سرابه.
به امید گرفتن ویزا برای همه دوستان منتظر
بله .دغدغه اصلی اینه که باید با واقعیت روبرو شد.احتمال هر اتفاقی ممکن است.تمام ما حتی کارنت شدن 50 کیس در ماه رو دیدیم پس باید برای هر سناریویی اماده باشیم.نگاه کنید اصلا دربهترین حالت این است که اخرین دفعه حداکثر 1000 کیس یا کمتر کارنت کنند و all نزنن ولی همه میدانند زمان مصاحبه نفرات اخری به روزهای اخر ماه میافتد مثلا 20 سپتامبر .حالا شما به من بگید چه فایده ای داره؟در مورد سراب نوشتید.باید بگم الان سیزده ماهه که تو سرابیم.حالا ماههای اخر باقیمانده هم هکذا .هر شخصی هم شرایط خاص خودش رو داره پزشک یکجور مهندس یکجور.ولی هیچ ادمی نمیتونه بگه این برنامه تو روند زندگیش تغییری ایجاد نکرده .شما هم که تا حالا هیچ پستی نذاشتی همینطور .تو رنج بالای هشت هزار خانم دکتری رو میشناسم که روز اول اعلام نتایج به خیلی از همکارانش تو بیمارستان لولاگر نهار داد.باید الان حال اون بنده خدا رو پرسید.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: salar5452 ، hanifkc ، bahar101 ، sadegh25 ، styvan ، mandikhanum ، َalikh ، الناز٢

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ ها - توسط shahin2737 - 2015-06-16 ساعت 14:52

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان