کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-06-20 ساعت 19:28)behdadK نوشته:  ربطی نداره اصلا. دیگه با سی اک چی کار دارین؟
واسه ما از تاریخ تحویل ویزاها به این ور که آپدیت نخورده اگر بخوره هم چیز مهمی نیست. عادت شده چک سی اک مثکه Big Grin

آفیسر چند مورد استعلام میگیره بعضی اوقات جواب بعضی از استعلام ها که از نظرش حساس نیستن دیر تر میان یا یه جواب اضافه میاد برای آپدیت برای همین ممکنه آپدیت بشه. شما که خرتون از پل گذشت دیگه مهم نیست سی اک به هیچ وجه

Big Grin Big Grin Big Grin راستش جنبه فضولی داشت ولی بعدش ترسیدم گفتم عجب غلطی کردم رفتم سراغ ceac یه دلشوره به دلشوره هام اضافه شد Big Grin Big Grin
از وقتی ویزای دوستمون someonex رو باطل کردن و مصاحبه مجدد گذاشتن همش تو فکرم این قضیه چیهTongue ولی چشم قول میدم دیگه از این کنجکاوی های خاص نکنم TongueBig Grin
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، الناز٢ ، t_arian_n ، Memolk ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-06-20 ساعت 19:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: