کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2010-07-13 ساعت 14:41)Donkey chance نوشته:  سلام دوستان
من تازه اومدم اینجا البته 1 ماهی میشه نامه بدستم رسیده اما هنوز فرم های مربوطه را پر نکردم
در مورد این فرم های DS-230 و DSP-122 که باید بفرستیم چند تا سئوال داشتم که نمی دونم جای مطرح کردنش توی این تایپیکه یا جای دیگه اما لطفاً دوستانی که می تونن سریعاً به داد من برسند
1. من سربازی نرفتم چون دانشجو بودم و هستم . اونجوری ام که از این سایت مطالبی خوندم آدمایی با مشکل من، باید برای خروج یا مقصد علمی داشته باشند یا زیارتی. و با توجه به نوشته بچه ها توی سایت همه به قصد سوریه میرفتن ترکیه و اونجا کار های مصاحبه و انجام می دادند و میرفتن سوریه و برمیگشتن. حالا من توی این فرم جایی که پرسیده نام کنسولگری که می خواهید فرآیند کاهاتون اونجا بررسی بشه چیه ؟ من با توجه به اینکه نامه ام از امارات اومده بهتره ترکیه و بزنم؟ یا اگه امارات و بزنم راه حلی برای خروج از کشور به مقصد امارات وجود داره که به من پیشنهاد کنین ؟ یا اصلا کلاً اگه ترکیه بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
2. در مورد سوال 10 و 11 فرم DS230 که پرسیده توی امریکا کجا می خواهید زندگی کنید؟ و اینکه آدرس کسی که می خواهید گرین کارت به آن ارسال بشه در امریکا را بنویسیم، من چی باید بنویسم؟
من هیچ کسی و در امریکا ندارم. البته فامیل های دور هستن که بتونم سوال دوم را پر کنم اما آدرس کسی و که می نویسم باید اسپانسر من باشه؟ در مورد سوال اول باید بگم می خوام خانه اجاره کنم یا توی هتل باشم ؟
3. من اسپانسر ندارم اما در جواب ایمیلی که از KCC سوال کرده بودم در مدارک مورد نیاز مصاحبه ،چیزی از اسپانسر نگفته بود. اگر اسپانسر نداشته باشم باید چه کنم؟ راه حل دیگه ای هست؟ توی "لاتاری از آغاز تا پایان" 4 تا راه داده بود اما خوده نویسنده گفته بود فقط داشتن اسپانسر مهمه ! این صحت داره؟ یعنی اگه پول تو حسابم باشه و گردش مالی داشته باشم قبول نمی کنند ؟
4. همراه فرم ها نوشتید باید 2 تا عکس ارسال بشه؟ این رو کجای فرم نوشته؟ و حالا عکس ها باید چند در چند باشه؟ باید به فرم ها بچسبونیم یا بندازیم تو پاکت پستی؟
5. توی سوال 33 که گفته زبان هایی که می تونید بخونید و صحبت کنید من انگلیسی نمی تونم صحبت کنم اما اونقدرام خنگ نیستم با توجه به اینکه تا زمان مصاحبه وقت دارم برای تقویت انگلیسیم بنظرتون بهتره علاوه بر فارسی انگلیسی رو هم بنویسم؟ یا نه ممکن برام مشکل ایجاد کنه؟ کلاً این باعث می شه امتیازی بیشتر بشه یا نه؟

تو رو خدا سئوالاتم رو که پرسیدم (مخصوصا سئوال 1 )زودتر جواب بدین. منتظر جوابتون هستم

دوست عزيز در مورد سوال 2 شما كه مربوط به آدرس هست، درسته كه بعدا ميتونيد تغييرش بديد ولي اگه فعلا آدرس مشخص براي زندگي نداريد بايد حواستون باشه كه هيچ فيلدي خالي نباشه و حتما N/A رو توي اون فيلد بنويسيد:

if a particular question does not apply to you, please indicate that you have acknowledged the question by writing/typing "N/A" for not applicable

ضمنا در مورد فرم 230 ميتونيد به تاپيك مربوط به اون مراجعه كنيد و جزييات بيشتري راجع به اون اونجا پيدا كنيد.
تشکر کنندگان: Donkey chance

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122 - توسط satusa - 2010-07-14 ساعت 10:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: