(2015-06-25 ساعت 18:42)shakiba.far نوشته: با سلام
جالبه که آقایون مخالف این روش دارن کم کم موضعشون رو تغییر میدن، قبلا میگفتن کلاهبرداریه و پولمونو میخورن و واسه کسایی خوبه که این 200 میلیون براشون ارزشی نداشته باشه و از این حرفا، اما الان میگن که به احتمال زیاد شدنیه و حالا گیر دادن به غیر قانونی بودن. به استناد این جمله از دوستمون :
اما قسمت دومت ، به فرض هم که شما گرین و گرفتی ( که به احتمال زیاد هم میگیرید ) . خوب که چی ؟
جناب مستحبات موکده، لطفا یه حرف هم از خودتون بگید، نگاتون همش به دهن جناب مدیر نباشه.
آخرین باری که از این آقای مستحبات موکده!!!!!!انتقاد کردم به درجه محرومیت نایل شدم که امیدوارم این بار اینجوری نشه.
به نظرم بهترین دلیل بر شدنی و قانونی بودن این روش دیدن شمار متقاضیان و قبول شدگان labor certificate, میباشد.
و علیکم السلام
من کی تغییر موضع دادم ؟ بله . من اولین پستم در این تاپیک، پستی بود که از دروغپردازی های کشاورز خان نشأت گرفته بود
که فکر نمیکردم ایشون دروغگو تشریف دارن . البته از همون اول هم بحث هزینه رو کردم ، الانم میکنم . بعدشم مگه کلاه برداری فقط به
اینه که یکی پول یکی دیگه رو بخوره و هیچ کاری هم براش انجام نده بعد فلنگو ببنده بزنه به چاک ؟ بله ، این هم یک نوع کلاهبرداری هست.
اما یک نوع دیگه از کلاه برداری این هست که یه عده میان کاری که با 6 هزار دلار انجام میشه رو با 70 هزار دلار براتون انجام میدن .
کار رو انجام میدن، نه این که در برن. اینم اسمش کلاهبرداریه. کلاه برداری که شاخ و دم نداره .
حالا معلومم نیست که کشاورز خان و رفقا شایدم کار رو نکردن و پولو خوردن رفتن ، تضمینی نیست . کسی که با شیشصد تا آی
دی میاد دروغ میگه تو روز روشن ، تو این تاپیک تو اون تاپیک تو این سایت تو اون سایت، این خوب دروغگوئه ، ممکنه توی قراردادی هم
که با شما بسته دروغ گفته و روی سر خلق الله یک شیره مقوی از وسط سر به اطراف مالیده باشه . اما چه کار رو انجام بدن چه ندن
چه شما بری آمریکا چه نری ، یه کلاهی این وسط جا به جا شده بالاخره (این دیگه شانس شماست که کدومش براتون رقم بخوره).
درست میگید . من قدیم بحث 200 میلیون رو کردم ، الانم میکنم ، کسی که این مقدار پول رو داره ، خونه و ماشینشم داره ، سرمایشم
داره ، اگه 200 میلیونشم مفقود الاثر شد، کک مبارکش هم نمیگزه، و آدم ریسک پذیری باشه که آمادگی دیپورت شدن احتمالی از آمریکا
رو داشته باشه، دلشم نمیسوزه که پول یا مفت بده به کشاورز خان ، خوب بیاد بره بده ، منم اگه این شرایط رو داشتم میدادم .
حالا شما اگه شرایط انجام این کار رو دارید و براتون عواقبش مهم نیست ، خوب انجام بدید .
این نگاه به دهن و اینا هم ، چرا نگاهم نباشه ؟ من که از این ویزا اصن اطلاعاتی نداشتم . وقتی میبینم یک شخصی هست که
اطلاعاتش خوبه ، نگاه میکنم ببینم حرفی که میزنه چیه . اول نگاه به دهن پروفسور کشاورز کردم ، دیدم از دهنش چیزای خوبی
بیرون نمیاد ، نگاهم رو از دهن ایشون برداشتم. بعد گشتم دنبال این که ببینم کی در این رابطه حرفش با عقل و منطق جور در میاد ، که
حرفای آقای مدیر منطقی بود . بله اگه یه روزی هم آقای مدیر یه حرفی بزنه که غیر منطقی باشه، من قبول نمیکنم و کار خودم رو انجام میدم
ازشون هم سوال میکنم که این چه حرفیه . از کشاورز سوال کردم دری وری جوابم و داد . از ایشون سوال کردم جواب منطقی داد.
من زمانی از خودم حرف میزنم که در این رابطه تحصصی چیزی داشته باشم . وقتی ندارم ، میگردم ببینم که کی حرفش درست
تر از بقییه است ، همون رو ملاک قرار میدم .حالا میخواد آقای مدیر باشه یا میخواد آقای کشاورز یا آقای شکیبا باشه (چی کار کنم خوب،
خودتون گفتین میخوام برم سربازی ، خانم که نمیره سربازی).
اصن لازمه ی پیدا کردن تخصص در هر کاری اینه که شما ابتدا به ساکن به دهن یک شخص دیگه نگاه بکنی تا خودت توانایی اظهار نظر رو در آینده
پیدا کنی . این جوری باشه که هر کی بخواد حرف خودش رو بزنه که سنگ روی سنگ بند نمیاد . کلاس اول دبستان شما میشینی تا آخر
پیش دانشگاهی و دانشگاه تا دکترا نگرفتی نگاه میکنی به دهن استاد . نه این که از خودت نظریه صادر کنی . هر وقت دکتراتو گرفتی
اون وقت میتونی توی اون زمینه ی بخصوص که توش دکترا گرفتی به دهن کسی نگاه نکنی . تازه اون موقع هم باید نگاه بکنی شاید
یه جا رو داری اشتباه میکنی ! نگاه کردن به دهن بقییه جرم نیست ، کار غلطی هم نیست ، این که دنباله روی یکی بشی بدون این که
دلیلی پشتش باشه و حرفای یک شخص رو بدون دلیل دنبال کنی و ازش پیروی کنی، این میشه خطا . که این کارو من نکردم.
الانم اطلاعاتی که تا الان آنالیز شده ، دال بر غیر قانونی بودن این روش هست . اگه یه وقتی شما یا هر کـــسی دیگه بیاد تمام صحبت ها
و دلایل مدیر رو باطل کنه ، خوب من هم نظرم رو عوض میکنم و طرفدار شما میشم. اینم از بحث دهن.
جمله ی آخرتونم خیلی تکان دهنده بود ، آدم یه حس خرفتی بش دست میده وقتی میبینه که مثلا اومده در رد نظریه ی "بهترین دلیل
برای اثبات قانونی بودن این روش اینه که صبر کنیم تا یه عده گرین کارت رو از این طریق بگیرن" یه طومار نوشته و دلیل اورده ، بعد یکی
دیگه میاد تمام اون طومار رو نقل قول میکنه ، بدون این که جوابی به اشکالات مطرح شده بده ، میگه :
نقل قول:به نظرم بهترین دلیل بر شدنی و قانونی بودن این روش دیدن شمار متقاضیان و قبول شدگان labor certificate, میباشد.
انگار هر چی نوشتی حرف مفت بوده و اصلا بی جا کردی که نوشتی .
اگه اینجوریه که هر کی بیاد بگه "به نظرم فلان" "به نظرم بهمان" ، خوب منم میگم "به نظرم این کارو نکن" کشاورز میگه "به نظرم این کارو بکن"
مدیرم میگه "به نظرم بنت میکنم" ، کلا همه نظرشون رو میدن ، خیلی فضای دوستانه ای هم میشه .
میتونیم اصن یه نظر سنجی برگزار کنیم ، "ویزای ای بی تری از طریق کشاورز ؟" بعد جواب بذاریم "به نظرم نه" ، "به نظرم بله" .
البته در طی یک روز کاری اکثریت آرا به "به نظرم بله" میرسه با غالبیت 1000 به 10 ، چون یه کسی هست به نام کشاورز که فقط کافیه
بو ببره که یه نظر سنجی ای هست و یه سری آی دی که باید نظر بدن ، کی بهتر از من و آی دی های من ؟!