کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-06-28 ساعت 08:59)gholamrezaei نوشته:  سلام بر دوستان گرامی ، یه سوال . برای ورود به سفارت خانمها زبور الات و طلا رو باید جدا کنن و دربیارن با مانعی نیست؟

سلام بر دوستان گرامی ، یه سوال . برای ورود به سفارت خانمها زبور الات و طلا رو باید جدا کنن و دربیارن با مانعی نیست؟
من گردن بند تو گردنم بود چیزی نگفتن اما شوهرم کمربندش رو باز کرد و زیر دستگاه رد کردن و دوباره بست (هر دو مون حلقمون هم دستمون بود)
بعضی خانمها که موگیر یا کلیپس داشتن هم باز کردن زیر دستگاه رد شد دوباره زدن به سرشون (اینقد هوای اونجا شرجی هست که ساعتها هم که مو رو درست کنی باز وز میشه بهتره خودتو حداقل واسه مو خسته نکنی عزیزم Wink )
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: sarasara1 ، sadaf44 ، آزاده_امین ، r.bazargan ، gholamrezaei

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط laleht - 2015-06-28 ساعت 14:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان