2015-07-01 ساعت 20:38
(2015-06-30 ساعت 22:05)omid man نوشته: دیروز رفته بودم واسه مدیکال دیدم اکثریت افرادی که تازه اومدن بغیر بیمه درخواست فوت استمپ هم میکردن یعنی کارت غذا و حتی خونواده ها برای کیش که کمک مالیه اقدام میکردن.پرسیدم گفتن حق هر کسی هست که درامدش پایینه بگیره و واسه ستیزنی هم مشکلی نداره
دوست عزیز ، اینکه می فرمایید حق هر کسی هست رو اصلا قبول ندارم و این کمکی هست که دولت به افراد بی بضاعت می کنه و اگر کسی که بضاعت مالی داره فقط بعنوان صرفه جویی در هزینه هاش بگیره یه جورایی به نظر شخصی من اجحاف کرده در حق کسانی که بی بضاعت هستند.
دوستان دارید وارد کشوری میشید که با کشور مبدا تفاوت های زیادی داره و نباید به Food Stamp به چشم یارانه نگاه کنید که پول نفتمونه و حقمونه بلکه این کارت حق کسانیست که واقعا بضاعت مالی ندارند نه کسانی که تازه به آمریکا مهاجرت می کنند و برای صرفه جویی می خوان اینو بگیرن.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com
هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com
هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel