2015-07-02 ساعت 11:32
(2015-07-02 ساعت 10:38)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-07-01 ساعت 14:15)humsun نوشته: آقا/خانم جواهري شعار محترم اين تاپيك براي لاتاري ٢٠١٦ هست. به اين دليل عرض ميكنم كه اگه يه نگاهي به پرسشهاي دوستان بياندازيد متوجه ميشين كه خيلي از ما حتي نوع ويزاي شما رو هم نميدونيم چي هست و احتمال زياد شما جوابي نخواهيد گرفت و ممكنه براي برخي دوستان نگراني پيش بياد
دوست عزيز اسم أين تاپيك پر كردن انلاين فرم ds هست البته من هم متوجه اينكه اكثريت برندگان لاتاري هستند هستم من چندين جا گفتم نوع ويزاي ما eb1 هست ويزاي نخبگان و ورزشكاران نمي فهمم اينكه اگر كسي تجربه اي داره برأي راهنمايي به ما بگه چه نگراني بايد داشته باشه مگر نه اينكه هدف أين سايت هيمنه به هر حال اگر باعث نگراني كسي شدم عذرخواهي مي كنم
متاسفانه شما منظور من رو خيلي بد متوجه شدين. من عرض كردم احتمالا كسي در مورد كيس شما و مراحل انجام كار چيزي نميدونه و اينجا به جوابي نميرسيد و در مورد نگراني هم منظورم اين بود كه سوال پيش مياد كه آيا بايد فرمي ديگري رو تكميل كرد و هزينه پرداخت كرد و ...
در مورد تاپيك هم بله حق با شماست تكميل فرم ds-260 در قسمت برندگان لاتاري ٢٠١٦ و سوال اخير شما منطقا ارتباطي با تكميل اين فرم نداشت.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا