2015-07-02 ساعت 16:28
من هم بالاخره اومدم تو اين تاپيك بعد از ٧٠ روز انتظار، هرچند كه بايد خيلي زودتر از اينها ميرفتم مصاحبه اما دير فرستادن فرم ٢٦٠ همانا و ...
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015