2015-07-03 ساعت 15:11
(2015-07-03 ساعت 14:45)powermohsen نوشته:اقاي محسن اين قيمتايي كه فرمودين فقط رفت هست؟؟؟؟(2015-07-03 ساعت 07:46)ali3875 نوشته:(2015-07-02 ساعت 16:28)rz59 نوشته: من هم بالاخره اومدم تو اين تاپيك بعد از ٧٠ روز انتظار، هرچند كه بايد خيلي زودتر از اينها ميرفتم مصاحبه اما دير فرستادن فرم ٢٦٠ همانا و ...دوست عزیز برای سانفرانسیسکو پرواز با یک استاپ امارات هم گزینه خوبیه و همچنین لوفت هانزا و ترکیش احتمالا کمتر از 1300 تا باشه ضمن اینکه هر ۳ این ایرلاین ها با یک استاپ هست
البته گهگاهي به اين تاپيك سر مي زدم و از مطالب مفيدش استفاده كردم، براي همتون در زندگي آيندتون در آمريكا آرزوي موفقيت دارم البته بعضي ها كه ديگه رفتن و مستقر شدن.
قيمت بليط ها رو چك ميكردم، خوب ميدونيد كه فصل مسافرت هست و قيمت ها بالا اما براي اوايل سپتامبر ارزونترين اتحاد هست با حدود ١٣٠٠ دلار( رفت و برگشت ) به سانفرانسيسكو، اگر دوستان پيشنهاد بهتري از اين دارن لطفا اطلاع بدن، خيلي ممنون.
پارسال دوستم كه ميخواست بره كبك يادمه تو همين فصل كه قيمت ها بالا بود از هواپيمايي آزال آذربايجان بليط با قيمت خيلي مناسب پيدا كرد اما من چك كردم فقط براي نيويورك پرواز داره.
اگر 300-400 دلار صرفه جویی براتون مهم هست ، از تهران به استانبول واز استانبول به کالیفزنیا ، بلیط رو از cheapoair.com یا ایرلان های پیشنهادی (چیپو ایر ) بگیرید
(حدود 100 دلار تا ترکیه و700 دلار تا سانفرانسیسکو)
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....