2015-07-04 ساعت 08:39
(2015-07-04 ساعت 03:19)صمدی نوشته: با سلام و احترام . من چون نگران هستم دوباره سوالم رو مطرح می کنم تا لطف کنید پاسخ بدید . من برنده اصلی هستم که برای خودم و همسرم فرم ds260 رو پر و ارسال کردم . کیس نامبرم 1000 هست.اشتباه من این هست که در فرم جایی که نام پدرم رو میخواست طبق دیکته ای که در پاسپورت پدرم بود نامشون رو نوشتم . اما الان متوجه شدم که نام پدرم با دیکته متفاوت در پاسپورتم نوشته شده . حالا برای من مشکلی پیش میاد؟ برای حلش چه کنم؟
ضمنا فردا قصد داشتم برای ترجمه مدارکم رو ببرم . دارالترجمه نام پدرم رو طبق پاسپورت خودم ثبت کنن؟با سپاس فراوان
به نظرم شما اصلا آنلاك نكنيد و فقط روز مصاحبه اعلام كنيد كه اسپل رو اشتباه كردين حتي لازم نيست توضيح بدين كه از روي پاسپورت خودشون نوشتين چون ممكنه اصل و كپي پاس رو بخوان ازتون كه بايد پاسپورت ايشون رو همراه داشته باشين. ولي اگر من جاي شما بودم يه تماس با پاريزتراول ميگرفتم كه خيالم راحت بشه. موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا