(2015-07-04 ساعت 22:32)MASTAN1 نوشته:ظاهرا مدیکال ابوظبی کمتر گیر میده ، به پسر من هیچی واکسن نزد دکتر جورج مهربان . من یک ماه قبل مصاحبه براش یک mmr زدم و کمی قبلترش براش مننژیت ۹۰ هزار تومنی زدم که قبول کرد، گفتم آبله مرغونم گرفته اصلا انتی بادی نخواست. ضمنا مثل دبی نیس که بخواد لخت شی. خودم هم انتی بادی آبله مرغون داشتم اصلا نگاه نکرد. واقعا مرد مهربون و خوبی بود و خیلی با شرم و حیا .(2015-07-04 ساعت 14:34)areb1356 نوشته: سلام به همه دوستان.سلام،
لطفا کسانی که جدیدن توی ابوظبی مدیکال تشریف بردن یا اطلاع دارن کمک کنن.
ما مصاحبمون روز یکشنبه هست. با توجه به اینکه بچه زیر 15 سال همراهمون داریم به NMC ابوظبی ایمیل زدم و دقیقن گفتم که ما می تونیم چهارشنبه اول صبح برای مدیکال اونجا باشیم و آیا برای روز شنبه می تونین نتیجه تست مدیکال بچه ها رو بدن؟
در جواب طبق معمول یه تمپلت فرستادن که نتیجه تست یزرگسالان 24 ساعت و نتیجه مدیکال بچه ها ۴ روز بعد از تست (نه چهار روز کاری) آماده میشه.
متن جواب رو در زیر میزارم.
حالا از دوستان مطلع سوال دارم آیا این زمانبندی خوبه یا نه؟
۲. All normal reports will be issued 24 hours after completion of the medical tests. All abnormal reports will only be available after 72 hours approx. as additional tests may have to be performed at the discretion of the panel physician.
۳. Children below the age of 15 years, the reports will be given on the 4th day after the medicals are completed.
مورد شما دقیقا مانند مورد یکی از آشناهای ماست امروز مدیکال داشتند با بجه زیر 15 سال. گفتند ۴ شنبه بعد از ظهر آماده میشه یعنی ۴ روز کاری. در ضمن مننزیت و MMR را ازشون قبول نکرد. دوستان دقت کنید در مننژیت باید اعلام بشه که CM4 است. و در MMR هم انگار هم TD هست هم DT یکیش مال بچه هاست و آن یکی مال بالغ. حتما در زمان تزریق به اینها توجه کنید والا برای مننزیت 375 وبرای mMR باید 120 درهم اضافه بدید.
چقدر بگم بابا ابوظلی برای بچه دارها راحتتر بدون استرس و مقرون به صرفه تره
فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk